Hvordan bruke vestlig støvel med jeans

Hvordan bruke vestlig støvel med jeans

Vestlige støvler er en klassisk garderobeelement, og gir et snev av stil og personlighet til ethvert utseende. En veldig populær kombinasjon er å bruke den vestlige støvelen med jeans, og skape et strippet og holdningsutseende. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips om hvordan du bruker denne kombinasjonen stilig og moderne.

Velg riktig vestlig støvel

Før du begynner å sette opp utseendet ditt, er det viktig å velge riktig vestlig støvel. Det er flere modeller tilgjengelig på markedet, fra de mest tradisjonelle til de mest moderne. Velg en støvel som samsvarer med din personlige stil, og som er behagelig å bruke hele dagen.

Kombiner med en tynn jeans

En av de beste måtene å bruke vestlig støvel med jeans kombinerer med tynne jeans. Denne typen bukser er mer justert til kroppen, noe som skaper en interessant kontrast med den lange støvelen. I tillegg hjelper tynne bukser med å strekke silhuetten, noe som gjør utseendet mer elegant.

Prøv å bøye buksbaren

Et tips for å gjøre utseendet enda mer stilig er å bøye jeansstangen. Denne teknikken er kjent som “mansjett” og hjelper til med å fremheve den vestlige støvelen. Prøv en brett på omtrent 2 til 3 centimeter, og la toppen av bagasjerommet vises.

Bruk med en rutete skjorte

For å fullføre det visuelle landet, er et flott alternativ å bruke den vestlige støvelen med en rutete skjorte. Denne kombinasjonen er klassisk og bringer en autentisitetsluft. Velg farger som samsvarer med bagasjerommet og velg en skjortemodell som verdsetter kroppstypen din.

Legg til tilbehør

For å legge til et siste berøring til det vestlige støvelutseendet og jeans, ikke glem tilbehøret. Et stort spenne skinnbelte, for eksempel, er et utmerket alternativ for å utfylle utseendet. Du kan også legge til armbånd, halskjeder og hatter for å gjøre utseendet enda mer personlig.

Nå som du vet hvordan du skal bruke vestlig støvel med jeans, er det bare å sette disse tipsene i praksis og rocke det visuelle landet. Husk å føle deg komfortabel og trygg på det du har på deg, da dette er det viktigste. Ha det gøy å sette opp utseendet ditt og nyt all allsidigheten i denne kombinasjonen!

Scroll to Top