Hvordan bruke ung ID til å kjøpe billett

hvordan du bruker ung ID til å kjøpe billett

Young ID er et dokument som gir fordeler for unge mennesker med lavt inntekt, inkludert muligheten for å kjøpe rabatterte mellomstatlige bussbilletter. I denne bloggen vil vi forklare trinn for trinn hvordan du bruker Young ID til å kjøpe billetter. Sjekk det ut!

Hva er ung ID?

Young ID er et dokument utstedt av National Youth Secretariat som beviser den lave inntekten til unge mellom 15 og 29 år. Med det er det mulig å ha tilgang til forskjellige fordeler, for eksempel halvpris i kulturelle og sportsbegivenheter, rabatter på profesjonelle kvalifiseringsprogrammer og, selvfølgelig, kjøp av rabatterte mellomstatlige bussbilletter.

Trinn for trinn for å bruke ung ID for å kjøpe billetter

 1. Forsikre deg om at du passer til kriteriene for å få den unge IDen. Det er nødvendig å være mellom 15 og 29 år gammel, tilhører en familie med månedlig inntekt på opptil to minstelønn og være registrert i det eneste registeret for sosiale programmer fra den føderale regjeringen (Cadúnico).
 2. Hvis du oppfyller kravene, kan du gå til Young ID -nettstedet eller applikasjonen og registrere deg. Du må oppgi dine personopplysninger og det sosiale identifikasjonsnummeret (NIS), som kan fås i kadunic.
 3. Etter registrering vil du motta et virtuelt kort med ditt unge ID -nummer. Lagre dette nummeret, da det vil være nødvendig å kjøpe billettene.
 4. Besøk bussfirmaets nettsted etter eget valg og søk etter ønsket billett. Under kjøpsprosessen finner du muligheten til å sette inn ID -nummeret for å få rabatten.
 5. Skriv inn ditt unge ID -nummer i det angitte feltet og bekreft kjøpet. Rabatten blir brukt automatisk og den endelige billettverdien vil bli redusert.
 6. Når du har bekreftelse av kjøpet, vil du motta en kupong via e -post, eller du kan skrive ut billetten direkte på bussfirmaets nettsted.
 7. Husk å ta med en foto -ID på turens dag, som den vil bli bedt om på bordet.

  unge ID -fordeler når du kjøper billetter

  Bruken av ung ID i kjøp av Interstate Bus Tickets tilbyr flere fordeler, for eksempel:

  • Minst 50% rabatt på billettverdien;
  • Mulighet for å kjøpe billetter på forhånd, sikre bedre priser;
  • Tilgang til mer økonomiske turer, og letter forskyvning for studier, arbeid eller fritid.

  Nyt fordelene ved ID Young og planlegg dine reiser mer økonomisk og tilgjengelige!

  Referanser:

  1. offisielle ID Young Site
  2. fri /li>

   Bilde:


   ung id
   Young ID virtuelt korteksempel

Scroll to Top