Hvordan bruke TV Express på to enheter

hvordan du bruker TV -ekspress på to enheter

Hvis du har en TV Express -signatur og vil glede deg over tjenesten på mer enn en enhet, er du på rett sted! I denne bloggen vil vi vise deg hvor enkelt det er å bruke TV Express på to forskjellige enheter.

Trinn 1: Få tilgang til det offisielle TV -ekspressnettstedet

For å starte, åpne din favoritt nettleser og besøke det offisielle TV -ekspressnettstedet. Forsikre deg om at du er koblet til Internett for å få tilgang til alle tjenestefunksjoner.

Trinn 2: Logg inn på kontoen din

Etter tilgang til nettstedet, finn påloggingsalternativet og skriv inn tilgangsopplysningene dine. Hvis du ikke har en konto ennå, må du opprette en før du går.

Trinn 3: Legg til en ny enhet

Nå som du er logget på TV Express -kontoen din, må du se etter alternativet for enhetsadministrasjon. Generelt er dette alternativet lokalisert i kontoinnstillingene.

Innenfor enhetsadministrasjon finner du alternativet til å legge til en ny enhet. Klikk på dette alternativet for å fortsette.

Trinn 4: Følg aktiveringsinstruksjoner

Når du legger til en ny enhet, vil TV Express gi spesifikke instruksjoner for å aktivere tjenesten på denne enheten. Følg instruksjonene nøye for å sikre at alt fungerer riktig.

Avhengig av enheten, kan det hende du må oppgi en aktiveringskode eller laste ned en spesifikk applikasjon. Følg retningslinjene gitt av TV Express for å fullføre aktiveringsprosessen.

Trinn 5: Nyt TV -uttrykk på to enheter

Nå som du har aktivert TV Express på to enheter, er du klar til å glede deg over tjenesten i begge. Bare åpne appen eller få tilgang til TV Express -nettstedet på de ønskede enhetene og pålogging med den samme kontoen som tidligere ble brukt.

Du kan se favorittprogrammene dine, filmene og seriene i noen av enhetene som er spilt inn på TV Express -kontoen din.

Husk at antall tillatte enheter kan variere i henhold til den valgte abonnementsplanen. Sjekk vilkårene for TV Express for mer informasjon om bruk på flere enheter.

Nyt TV Express på to enheter og har tilgang til en verden av underholdning uansett hvor du er!

Scroll to Top