Hvordan bruke tredje del om sommeren

hvordan du bruker tredje del om sommeren

Sommeren er en sesong som ber om lette og friske klær, men det betyr ikke at du trenger å gi fra deg favorittbitene dine. Et flott alternativ å legge til stil og personlighet til sommerutseendet ditt er å bruke den så -kallede “tredje stykket”. I denne bloggen vil vi vise deg hvordan du bruker det tredje stykket kreativt og komfortabelt i løpet av de hotteste dagene i året.

Hva er det tredje stykket?

Det tredje stykket er et motekonsept som består av å legge til et ekstra stykke til utseendet ditt, så vel som de tradisjonelle kombinasjonene av bluse og bukser/skjørt/kjole. Dette ekstra stykket kan være en cardigan, en vest, en kimono, en lett jakke, et lommetørkle, blant andre. Den har kraften til å forvandle et grunnleggende utseende fullstendig, og legge til interessante teksturer, farger og utskrifter.

Hvordan bruke det tredje stykket om sommeren?

Om sommeren er det viktig å velge lette og friske stykker for ikke å passere varme. Her er noen tips om hvordan du bruker det tredje stykket i løpet av denne sesongen:

 1. Velg lette stoffer: Velg stykker laget av stoffer som bomull, lin og viskose, som er kjøligere og tillater luftsirkulasjon.
 2. Velg lysfarger: Lys nyanser gjenspeiler sollys og hjelper til med å holde kroppstemperaturen lavere.
 3. Bruk åpne deler: I stedet for å velge lukkede jakker, foretrekker vester og åpne cardigans som tillater ventilasjon.
 4. Prøv utskrifter: Utskriftene er en flott måte å legge til stil til sommerutseendet ditt. Satser på blomstermønstre, striper og dyretrykk.
 5. Eksempler på hvordan du bruker det tredje stykket om sommeren

  Her er noen ideer om hvordan du kan integrere det tredje stykket i sommerutseendet:

  se
  Beskrivelse
  se 1 en lett kjole med en kimono trykt på toppen. look 2 en grunnleggende bluse, jeans og en fargerik cardigan. se 3 En ape trykt med en jeansvest.

  Det tredje stykket om sommeren kan bæres i både tilfeldige utseende og mer forseggjorte produksjoner. Bruk kreativiteten din og prøv forskjellige kombinasjoner for å finne stilen som passer deg best.

  konklusjon

  Det tredje stykket er en flott måte å legge til stil og personlighet til sommerutseendet ditt. Med tipsene og eksemplene presentert på denne bloggen, er du klar til å rocke produksjonene i løpet av de hotteste dagene i året. Husk å velge lette stykker, lette farger og friske stoffer for å sikre nødvendig komfort. Nå er det bare å sette det ut i praksis og nyt sommeren med mye stil!

Scroll to Top