Hvordan bruke thailandske baller

hvordan bruke thailandske baller

Thai baller, også kjent som Ben-Wa-baller, er små kuler som kan settes inn i skjeden for seksuell stimulering og styrking av bekkenmuskulaturen. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan bruke thailandske baller riktig og hva er fordelene med denne praksisen.

Fordeler med thailandske baller

Bruken av thailandske baller gir flere fordeler for kvinners seksuelle helse og velvære. Noen av hovedfordelene inkluderer:

 1. Styrking av bekkenmusklene: Når du setter inn og holder de thailandske ballene inne i skjeden, er det nødvendig å få bekkenmusklene for å holde dem på plass. Denne øvelsen hjelper til med å styrke bekkenbunnsmuskulaturen, som kan forbedre seksuell helse, forhindre urininkontinens og til og med øke gleden under kjønn.
 2. Økt følsomhet: Bevegelsen av thailandske baller i skjeden stimulerer nerveender, og øker følsomheten og seksuell nytelse.
 3. Kroppsutforskning: Å bruke thailandske baller kan være en måte å koble seg til ens kropp, utforske sensasjoner og oppdage hva som gir glede.
 4. hvordan bruke thailandske baller

  Her er noen tips for riktig bruk av thailandske baller:

  1. hygiene: Før du bruker thailandske baller, er det viktig å vaske dem med varmt vann og mild såpe. Forsikre deg om at de er godt renset før innsetting.
  2. Smøring: For å lette innsetting av thailandske baller anbefales det å bruke et vannbasert smøremiddel. Dette vil bidra til å unngå ubehag eller friksjon under prosessen.
  3. komfortabel posisjon: Finn en behagelig posisjon, som løgn eller huk, for å lette innsetting av thailandske baller.
  4. innsetting: med rene hender, hold thailandske baller og sett dem forsiktig inn i skjeden. Det er viktig å slappe av bekkenmusklene under denne prosessen.
  5. Kontraktsmuskler: Etter innsetting, kontrakt bekkenmusklene for å holde de thailandske ballene på plass. Du kan gjøre dette ved å trekke sammen og slappe av musklene flere ganger.
  6. Varighet: Begynn å bruke thailandske baller i korte perioder, for eksempel 10 til 15 minutter, og øker gradvis brukstidspunktet da det føles behagelig.
  7. Fjerning: For å fjerne thailandske baller, bare slapp av bekkenmuskulaturen og trekk dem forsiktig ved tauet eller sikkerhetshåndtaket.
  8. Husk at hver person er unik, og det som fungerer for en, fungerer kanskje ikke for en annen. Derfor er det viktig å prøve å finne ut hva som gir deg mer glede og trøst for deg.

   Kontraindikasjoner og omsorg

   Selv om bruken av thailandske baller er trygt for de fleste kvinner, er det viktig å være forsiktig og være klar over mulige kontraindikasjoner. Noen anbefalinger inkluderer:

   • Konsulter lege: Hvis du har en eksisterende medisinsk tilstand, for eksempel vaginale infeksjoner, anbefales det å konsultere lege før du bruker thailandske baller.
   • Riktig rengjøring: Saniser alltid thailandske baller før og etter bruk for å unngå infeksjoner.
   • Individuell bruk: Unngå å dele thailandske baller med andre for å forhindre overføring av infeksjoner.
   • ubehag eller smerte: Hvis du føler ubehag, intens smerte eller noe annet unormalt symptom under bruk av thailandske baller, avbryter du umiddelbart og konsulterer lege.

   Kort sagt kan thailandske baller være et flott alternativ for å styrke bekkenmusklene og øke seksuell nytelse. Etter riktig bruk og omsorgstips, kan du glede deg over fordelene med denne praksisen. Prøv det og finn ut hva som fungerer best for deg!

Scroll to Top