Hvordan bruke solbriller

hvordan bruke solbriller

Beskytt øynene dine med stil

Solbriller er uunnværlig tilbehør for å beskytte øynene mot sollys og også for å utfylle utseendet ditt med stil. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du bruker solbriller ordentlig og får mest mulig ut av fordelene.

Velg riktig modell for ansiktet ditt

Før du kjøper et par solbriller, er det viktig å vurdere formen på ansiktet ditt. Det er forskjellige modeller som passer best for hver type ansikt. For eksempel:

  • For runde ansikter, briller med rektangulære eller firkantede rammer er med på å skape en følelse av å strekke seg;
  • Square Faces samsvarer med solbriller med avrundede eller ovale rammer;
  • Oval ansikter har fordelen av å kombinere med forskjellige modeller, slik at du kan velge den som gleder deg mest;
  • For hjerteformet ansikter er bredere rammeglass i bunnen ideelle.

Husk å prøve forskjellige modeller og se hvilken som passer ansiktet og personlig stil.

Beskytt øynene dine ordentlig

I tillegg til å være et motetilbehør, har solbriller hovedfunksjonen for å beskytte øynene mot sollys. Derfor er det viktig å velge et par som tilbyr riktig UV -beskyttelse. Søk etter briller med linser som blokkerer 100% av UVA- og UVB -stråler.

Det er også viktig å huske å bruke solbriller når det blir utsatt for solen, selv på overskyede dager. UV -stråler kan forårsake øyeskader selv når vi ikke blir direkte utsatt for solen.

Kombiner solbriller med stilen din

Solbriller er en flott måte å uttrykke sin personlige stil på. I tillegg til å velge en modell som passer din ansiktsform, kan du også vurdere fargen på rammen og linser.

solbriller med mer nøytrale rammer som svart eller brunt er allsidige og matcher forskjellige utseende. Fargerike eller trykte rammer kan gi et snev av personlighet til utseendet ditt.

Når det gjelder linser, er de vanligste mørke, som reduserer glans og beskytter mot solstrålene. Imidlertid er det også speilet, polariserte og fotokromatiske linser, hver med sine egne egenskaper og fordeler.

konklusjon

Å bruke solbriller er avgjørende for å beskytte øynene mot solstrålene og også for å legge stil til utseendet ditt. Husk å velge en modell som passer din ansiktsform, tilby riktig UV -beskyttelse og matche din personlige stil. Nå er du klar til å nyte solen trygt og stil!

Scroll to Top