Hvordan bruke Rapida -pulveret

hvordan du bruker Rapida -pulveret

Rapida -pulveret er en allsidig ingrediens og brukes mye i matlaging. Det er kjent for å tilsette smak og tekstur til oppvasken, i tillegg til å ha medisinske egenskaper. I denne bloggen vil vi lære deg hvordan du bruker det raskt pulveret på forskjellige måter. Sjekk det ut!

1. Legg til oppskrifter

Rapida -pulveret kan legges til flere oppskrifter for å gi et spesielt preg. Det kan brukes i salte retter som supper, sauser, marinert og krydder til kjøtt. I tillegg kan det også brukes i søte oppskrifter som kaker, paier og desserter.

2. Forbered te og infusjoner

En annen måte å bruke Rapida -pulveret er å tilberede te og infusjoner. Bare tilsett en teskje av pulveret i en kopp varmt vann og tilfør noen minutter. Denne teen kan konsumeres ren eller med tilsetning av honning eller sitron, i henhold til din smak.

3. Bruk som krydder

Rapida -pulveret kan også brukes som krydder for å forbedre smaken av mat. Det kan tilsettes marinader for kjøtt, salatkrydder, sauser og til og med ferdige retter. Prøv å legge en klype av dette støvet i oppskriftene dine og overraske deg selv med resultatet.

4. Medisinske fordeler

Rapida -pulveret har medisinske egenskaper og kan brukes til å behandle noen helseproblemer. Det er kjent for å være en utmerket fordøyelse, hjelpe til med behandling av mageproblemer og lindre hodepine. Det er imidlertid viktig å konsultere en helsepersonell før du bruker Rapida -pulveret til medisinske formål.

 1. Vegetabilsk suppeoppskrift med Rapida Powder:
 2. ingredienser
  Forberedelsesmodus
  1 gulrot Pike den terningede gulroten og sett til side. 1 potet Hakk potetene og sett til side. 1 løk Hakk løken terninger og sett til side. 2 hvitløksfedd Hakk hvitløken i små biter og sett til side. 1 ss raskt pulver i en panne, sauter løk og hvitløk i en duskregn olivenolje. Tilsett gulrot og potet og sauté i noen minutter til. Tilsett nok vann til å dekke grønnsakene og la koke til de er myke. Til slutt tilsett Rapida -pulveret og rør godt. Server varm.

  For å sjekke ut flere oppskrifter som bruker Rapida-pulveret som hovedingrediens.

  Referanser:

  1. https://www.receitas.com/po-de-corredeira
  2. https://www.saude.com.br/po-de-corredeira