Hvordan bruke pulver i protesen

hvordan bruke tannpulver corega

Hvis du bruker protese, vet du hvor viktig det er å holde det rent og godt justert for å sikre komfort og sikkerhet når du snakker og spiser. Et av alternativene for å fikse protesen er Powder Corega, et effektivt og praktisk produkt. I denne bloggen vil vi lære deg hvordan du bruker støvets pulver riktig.

Hva er pulverkoregaen?

Powder Corega er et proteselim som gir en sterk og varig fiksering. Det er spesielt formulert for å sikre trygt grep, og forhindre at protesen beveger seg under bruk. I tillegg hjelper kjernepulver også med å forhindre matinntreden mellom protesen og tannkjøttet, og gir en følelse av komfort for brukeren.

Trinn for trinn for å bruke støvets pulver i protesen

 1. Rengjøring: Før du bruker støvkoregaen, må du sørge for at protesen er ren og tørr. Vask den med varmt vann og pensle den med en myk tannbørste for å fjerne rester fra mat eller gamle lim.
 2. Tørking: Etter rengjøring, tørk protesen godt med et rent håndkle. Det er viktig at overflaten er tørr for å sikre godt grep av pulveret.
 3. Bruksområde: Med tørr protese, bruk en liten mengde pulverkorega på tannkjøttkontaktområdene. Unngå å bruke mye produkt, da dette kan gjøre det vanskelig å fikse protesen.
 4. Snap: Sett protesen i munnen og trykk fast for å fikse den på plass. Forsikre deg om at du er godt utstyrt og komfortabel.
 5. justeringer: Hvis du føler noe ubehag eller håndtering av protesen, må du fjerne det og gjenta prosessen med å påføre pulveret. Det er viktig å sikre at mengden produkt er egnet for en sikker fiksering.
 6. tilleggstips

  Her er noen ekstra tips for å sikre best bruk av pulveret i protesen:

  • Fjerning: For å fjerne protesen, bare skyll munnen med varmt vann og trekk protesen forsiktig for å frigjøre den.
  • Daglig rengjøring: Vask protesen med varmt vann og pensle den med en myk tannbørste hver dag for å fjerne mat- og limrester.
  • Night Rest: Det anbefales å fjerne protesen om natten for å la tannkjøttet hvile og puste.

  Med pulverkjernen kan du glede deg over en trygg og behagelig fiksering av protesen. Følg instruksjonene for bruk og nyt alle fordelene som dette produktet kan tilby.

  Referanser:

  1. Offisiell Corega nettsted
  2. fri

   Bilde:


   pulver corega
   Tannpulver Corega Powder

Scroll to Top