Hvordan bruke poleringsmasse

Hvordan bruke poleringsmasse for å få bilen til å skinne

Å ha en bil med upåklagelig maleri er drømmen for mange sjåfører. Tross alt er ingenting som et nytt kjøretøy for å få oppmerksomhet uansett hvor det går. For å oppnå dette resultatet er massen av polering en uunnværlig alliert. I denne artikkelen vil vi lære deg hvordan du kan bruke dette produktet riktig til å la bilen skinne som aldri før.

Hva er massen av polering?

Politimasse er et produkt som brukes til å fjerne små ufullkommenheter i bilmaleri, for eksempel lysrisiko, flekker og oksidasjonsmerker. Den er sammensatt av en blanding av slipemidler og poleringsmidler, som hjelper til med å gjenopprette overflaten glans og glatthet.

trinn for trinn for å bruke politimassen

 1. Vask bilen godt: Før poleringsprosessen begynner, er det viktig å vaske kjøretøyet godt for å fjerne alt skitt og støv. Bruk en bilsjampo og myk svamp for å sikre fullstendig rengjøring.
 2. Beskytt sensitive områder: Hvis bilen din har plastdeler eller sensitive gummier, for eksempel trim og bakspeil, beskytt dem med crepe -tape for å forhindre at polsk deig skader disse områdene. Li>
 3. Bruk poleringsmassen: Ved hjelp av en poleringssvamp eller en polering av baret, bruk poleringsmassen på overflaten av bilen. Lag sirkulære bevegelser og trykk lett slik at produktet blir absorbert ved å male.
 4. polering: Bruk en polerings- eller poleringsmaskin for å gjøre poleringsprosessen. Hvis du foretrekker det, er det også mulig å polere manuelt ved å bruke en mikrofiberflanell. Gjør milde og sirkulære bevegelser, og følg alltid omrisset av kjøretøyet.
 5. Fjern overflødig: Etter polering, fjern overflødig polering med en ren, tørr flanell. Sørg for å fjerne hele produktet for å unngå å male flekker.
 6. Avslutt med en voks: For å beskytte maleriet og sikre en varig glans, må du fullføre prosessen ved å bruke et lag bilvoks. Bruk en skumapplikator og lag sirkulære bevegelser for å spre produktet jevnt.
 7. Bry dukker når du bruker poleringsmassen

  Selv om det er et effektivt produkt å gjenopprette bilmaleri, krever poleringsmassen litt omsorg under bruk:

  • Gjelder ikke i overkant: Bruk bare den nødvendige mengden poleringsmasse for å forhindre at produktakkumulering i maleriet.
  • Unngå sensitive områder: Vær forsiktig når du bruker poleringsmasse på sensitive områder som glass og plastdeler for å unngå skader.
  • Utfør polering på passende steder: Gjør polering på et skyggeplass og unngå å utføre prosessen under solen, da varme kan forstyrre sluttresultatet.
  • Bruk beskyttelsesutstyr: For å unngå direkte hudkontakt, bruk hansker og vernebriller under poleringsprosessen.

  Nå som du vet hvordan du bruker poleringsmassen riktig, er det på tide å forlate bilen din med en feilfri glans. Følg tipsene i denne artikkelen og nyt et nytt kjøretøy. Husk alltid å lese produsentens instruksjoner før du bruker noe poleringsprodukt.

Scroll to Top