Hvordan bruke piercing falske på øret

hvordan du bruker piercing falske på øret

piercinger er tilbehør som kan gi stil og personlighet til utseendet ditt. Imidlertid er ikke alle villige til å gå gjennom øresprosessen. Det er her piercingene falske, som gir samme utseende uten behov for boring. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan du bruker piercing falske på øret og noen tips for å få det beste resultatet.

Hva er en gjennomstikkende falsk?

En gjennomstikkende falske er et tilbehør som simulerer utseendet til en ekte piercing, men som ikke krever boring. De er vanligvis laget av materialer som rustfritt stål, sølv eller gull og kan finnes i en rekke stiler og design.

Trinn for trinn for å bruke piercing falske på øret

Hvis du er interessert i å prøve en falsk piercing på øret, følg disse enkle trinnene:

 1. Velg stilen: Det er forskjellige falske piercingstiler, for eksempel bøyler, pigger og øre mansjetter. Velg stilen som passer din smak og personlige stil.
 2. Rengjør området: Før du plasserer piercing falske, må du huske å rengjøre øreområdet godt for å unngå infeksjon.
 3. Plasser piercing: Plasser den gjennomstikkende falske i ønsket posisjon på øret. Noen falske piercinger blir arrestert av klipp, mens andre er fikset med magneter.
 4. Juster monteringen: Forsikre deg om at den gjennomstikkende falske er godt justert og behagelig på øret. Om nødvendig, gjør små justeringer for å sikre en perfekt passform.
 5. Prøv forskjellige stiler: En av fordelene med piercinger falske er muligheten til å prøve forskjellige stiler og posisjoner i øret. Ikke vær redd for å teste forskjellige kombinasjoner og finne den som gleder deg.
 6. Tips for å bruke gjennomtrengende falske på øret

  Her er noen flere tips for å få det beste resultatet når du bruker gjennomtrengende falske på øret:

  • Kombiner med annet tilbehør: Falske piercinger kan kombineres med annet tilbehør, for eksempel øreringer og øre mansjetter, for å skape et unikt og stilig utseende.
  • Opplev forskjellige materialer: I tillegg til tradisjonelle materialer som rustfritt stål og sølv, kan du også finne falske piercinger i materialer som akryl og plast. Prøv forskjellige materialer for å finne ut hvilken som er mest behagelig for deg.
  • Vær forsiktig når du fjerner: Når du fjerner falske piercing, gjør det nøye for å forhindre øre -skade. Følg produsentens instruksjoner for sikker fjerning.

  Kort sagt, piercinger falske er et flott alternativ for de som vil prøve et blikk med piercinger uten behov for boring. Følg tipsene som er nevnt i denne artikkelen, og ha det gøy å lage forskjellige stiler og kombinasjoner i øret.

Scroll to Top