Hvordan bruke penisforlenger

hvordan du bruker penile extender

Hvis du er misfornøyd med størrelsen på penis og leter etter en løsning, har du sikkert hørt om Penile Extensors. Disse enhetene er designet for å øke lengden og omkretsen av penis på en invasiv og sikker måte.

Hva er en penisforlenger?

En penile extender er et medisinsk utstyr som bruker trekkraft for å stimulere penisvekst. Den består av en støttebase, justerbare stenger og et klipp som er plassert i glans. Målet er å påføre en jevn og konstant kraft på penis, stimulere cellevekst og dannelse av nye vev.

Trinn for trinn for å bruke penisforlenger

For å få best mulig resultat og unngå skade, er det viktig å følge instruksjonene for bruk av penisforlenger. Her er et grunnleggende trinn for trinn:

 1. Forbered deg: Før du begynner, må du sørge for at penis er ren og tørr. Vask hendene grundig og legg et rent håndkle på en flat overflate.
 2. Monter Extender: Følg produsentens instruksjoner for å sette sammen penisforlengeren på riktig måte. Forsikre deg om at alle delene er godt montert.
 3. Plasser utvideren: Med den slappe penis, skyv basen til ekstensor over penisaksen. Forsikre deg om at klippet er riktig plassert i glans.
 4. Bosetting: Bruk justerbare stenger for å bruke en jevn trekkraft på penis. Begynn med en behagelig kraft og øk gradvis over tid.
 5. Bruk regelmessig: For betydelige resultater er det viktig å bruke penile extender regelmessig. De fleste produsenter anbefaler daglig bruk i flere timer.
 6. Vær tålmodig: Økningen i penisstørrelse skjer ikke over natten. Vær tålmodig og vedvarende, ettersom resultatene kan ta uker eller måneder å bli synlige.
 7. Forholdsregler og anbefalinger

  Selv om penile ekstensorer anses som trygge når de brukes riktig, er det viktig å følge noen forholdsregler:

  • Ikke overdriv trekkraft: Bruk aldri overdreven penisstyrke, da dette kan forårsake skade. Følg produsentens instruksjoner og juster trekkraft gradvis.
  • Bruk riktig størrelse: Forsikre deg om at du velger en penile extender som tilpasser deg riktig. En veldig tett eller veldig løs enhet kan være ubehagelig og ineffektiv.
  • Se lege: Hvis du har en eksisterende medisinsk tilstand eller er i tvil om å bruke penisforlenger, anbefales det alltid å konsultere lege før du starter behandlingen.

  Husk at hver person er unik og resultatene kan variere. I tillegg er det viktig å ha realistiske forventninger og forstå at størrelsen på penis ikke definerer en manns maskulinitet eller seksuelle evne.

  Hvis du vurderer å bruke en penile extender, søke godt, velg en kvalitetsenhet og følg instruksjonene for bruk på riktig måte. Husk også at det er andre alternativer tilgjengelig, for eksempel spesifikke øvelser og til og med operasjoner, hvis du virkelig er misfornøyd med størrelsen på penis.

  I alle fall er det viktig å ta vare på din seksuelle helse og søke pålitelig informasjon før du tar noen beslutning. Rådfør deg alltid med en kvalifisert helsepersonell for å få personlige retningslinjer.

Scroll to Top