Hvordan bruke novex keratin

Hvordan bruke novex keratin for sunt og lyst hår

Novex Keratin er et hårbehandlingsprodukt som tilbyr flere hårfordeler som styrking, rekonstruksjon og intens hydrering. I denne bloggen vil vi lære deg hvordan du kan bruke novex keratin for sunt og lyst hår.

Trinn 1: Vask håret

Det første trinnet for å bruke novex keratin er å vaske håret med en dyp rengjøringssjampo. Sørg for å fjerne alle tidligere produktrester og la ledningene være rene og klare til å motta behandling.

Trinn 2: Bruk novex keratin

Etter å ha vasket håret, fjern overflødig vann med et håndkle og påfør den novex keratinen på hele hårets lengde, og unngå roten. Masser forsiktig for å sikre at produktet blir absorbert av håret.

Trinn 3: La det handle

La novex keratin virke på håret i omtrent 10 til 15 minutter. I løpet av denne tiden vil keratin trenge gjennom ledningene, rekonstruere og styrke hårfiberen.

Trinn 4: Skyll godt

Etter bruddtid, skyll håret godt med varmt eller kaldt vann. Sørg for å fjerne produktet helt fra håret, unngå å legge igjen rester som kan gjøre håret tungt eller fet.

Trinn 5: Fullfør som vanlig

Etter å ha skylt den novex keratinen, må du fullføre håret som vanlig. Du kan velge å bruke et balsam for å forsegle ledningens neglebånd og sikre et enda lysere og mykere resultat.

Nå som du vet hvordan du bruker novex keratin, kan du glede deg over alle fordelene med dette fantastiske produktet for å få sunt, sterkt og strålende hår. Prøv å overraske deg selv med resultatene!
Scroll to Top