Hvordan bruke mobiltelefon som kortmaskin

hvordan du bruker mobiltelefon som kortmaskin

I dag, med teknologi, kan du gjøre mobiltelefonen din til en kreditt- eller debetkortmaskin. Dette alternativet er veldig fordelaktig for små gründere, autonome og profesjonelle liberale som ønsker å tilby flere betalingsalternativer til kundene sine. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du bruker telefonen din som kortmaskin og hva som er de beste alternativene som er tilgjengelige på markedet.

Tilgjengelige alternativer

Det er flere applikasjonsalternativer og enheter som lar deg gjøre mobiltelefonen til en kortmaskin. Noen av de mest populære er:

 1. Pagseguro : Pagseguro tilbyr en komplett løsning for å motta mobile betalinger. Bare last ned applikasjonen, registrer deg og kjøp kortleseren. Med det kan du godta kreditt- og debetkortbetalinger fra forskjellige flagg.
 2. Sumup : Sumup tilbyr også en praktisk og tilgjengelig løsning for å motta betalinger over mobiltelefonen. Med app- og sumup -kortleseren kan du godta kreditt- og debetkortbetalinger raskt og trygt.
 3. Mercado Pago : Det betalte markedet er et veldig populært alternativ i Brasil. I tillegg til å la mobilbetalinger motta betalinger, tilbyr appen også andre funksjoner, for eksempel pengeoverføringer og regninger.
 4. hvordan det fungerer

  Driften av disse applikasjonene er ganske enkel. Etter å ha lastet ned applikasjonen og registreringen, må du kjøpe kortleseren, som vanligvis leveres gratis av selskaper. Med leseren i hånden, bare koble den til telefonen din og start applikasjonen.

  For å gjøre et salg, angir du bare innkjøpsverdien i appen, gir kortet til leseren og ber kunden om å oppgi passordet. Om noen sekunder vil transaksjonen være fullført og kupongen kan sendes via e -post eller SMS til kunden.

  Fordeler og ulemper

  Bruken av mobiltelefon som kortmaskin har flere fordeler, for eksempel:

  • Større praktisk og mobilitet;
  • Lavere kostnader sammenlignet med tradisjonelle maskiner;
  • brukervennlighet;
  • Integrering med andre tjenester, for eksempel lagerkontroll og fakturautstedelse.

  Det er imidlertid også viktig å vurdere noen ulemper, for eksempel:

  • Internett -tilkoblingsavhengighet;
  • Mulighet for tekniske problemer;
  • Begrensning av aksepterte flagg.

  konklusjon

  Å bruke mobiltelefon som kortmaskin kan være et utmerket alternativ for de som leter etter praktisk og økonomi. Med alternativene som er tilgjengelige på markedet, kan du tilby flere betalingsalternativer til kundene dine og øke salget av virksomheten din. Evaluer de forskjellige alternativene og velg den som best oppfyller dine behov.

  Husk å alltid sjekke satsene og betingelsene som selskaper tilbyr før de tar beslutningen. Med litt research vil du finne den beste løsningen på virksomheten din.

Scroll to Top