Hvordan bruke midi -kjole for shorty

Hvordan bruke midi -kjole for shorty

Introduksjon

Midi -kjole er et allsidig og elegant stykke som kan bæres av kvinner med forskjellige stativer. For det korte kan det imidlertid være en utfordring å finne den rette måten å bruke denne typen kjoler uten å flate silhuetten. I denne artikkelen vil vi dele noen tips og triks for å hjelpe korte å få mest mulig ut av Midi -kjolen.

Velg riktig lengde

For shorts er det viktig å velge en midi -kjole som har en riktig lengde. Velg modeller som er rett under kneet eller til og med rett over ankelen. Unngå veldig lange midi -kjoler, da de kan få deg til å se enda lavere.

Bruk høy midje

En flott måte å forlenge silhuetten på er å velge høye midi -kjoler. Dette hjelper til med å skape illusjonen av lengre ben og en balansert andel. I tillegg hjelper høy -viste kjoler også til å fremheve byste -regionen, og skaper et mer feminint utseende.

Kombiner med hælsko

For å legge til et ekstra preg av høyden, kombiner Midi -kjolen med hæler. Hæler hjelper til med å forlenge bena og gi en mer elegant holdning. Velg nakne hæler eller samme farge som kjolen for å skape en følelse av kontinuitet.

Bruk vertikale utskrifter

Vertikale utskrifter er gode allierte for shorts som vil se høyere ut. Velg Midi -kjoler med vertikale striper eller utskrifter som har vertikale linjer. Disse utskriftene er med på å skape illusjonen av en lengre silhuett.

Unngå klumpete vev

Unngå MIDI -kjoler med klumpete stoffer, da de kan legge ekstra volum til kroppen og få deg til å se mindre ut. Velg lettere, flytende stoffer som passer til kroppen jevnt.

Ekstra tilbehør og triks

I tillegg til tipsene som er nevnt over, kan du også bruke noen ekstra triks for å verdsette Midi -kjolen. Bruk tynne midjebelter for å markere silhuetten og skape en følelse av å strekke seg. Unngå å bruke ankelstropper sko, da de kan flate benet. Velg lange halskjeder og øreringer som hjelper til med å rette oppslaget.

konklusjon

Midi -kjole kan være et flott alternativ for shorts så lenge den brukes riktig. Velg riktig lengde, bruk høy midje, match med hæler, velg vertikale utskrifter og unngå klumpete vev. Med disse tipsene og triksene kan du få mest mulig ut av dette elegante og allsidige stykket, verdsette din status og skape fantastiske utseende.

Scroll to Top