Hvordan bruke maske med briller

Hvordan bruke briller med briller

I tider med pandemi har masker det blitt viktig for å beskytte deg selv og andre mot spredningen av viruset. For de som har på seg briller, kan det imidlertid være en utfordring å takle linsen med konstant bludd. I denne artikkelen vil vi dele noen tips og triks for å hjelpe deg med å bruke maske med briller mer komfortabelt og effektivt.

1. Juster masken riktig

Først av alt, sørg for at masken er godt justert til ansiktet ditt. Dette vil bidra til å redusere mengden varm luft som slipper unna toppen av masken og når linsen til glassene. Forsikre deg om at masken dekker nesen og munnen fullstendig, og juster stroppene for en trygg, men behagelig passform.

2. Bruk et neseklipp

Et neseklipp kan være en effektiv løsning for å forhindre blending av glassene. Plasser neseklippet på toppen av masken, og trykk den fast mot nesen. Dette vil bidra til å rette luftstrømmen ut av masken i stedet for oppover mot glassene.

3. Juster glassens plassering

Prøv å justere glassens plassering i ansiktet for å minimere kontakten med masken. Prøv å skyve glassene litt ned på nesen eller ha på deg skurr over masken. Dette kan bidra til å redusere uskarphet, slik at varm luft kan rømme lettere.

4. Bruk en anti -termineringsklut

Det er produkter tilgjengelig på markedet, for eksempel spray eller anti -bryter -skjerf, noe som kan bidra til å forhindre uskarphet av briller. Bare påfør produktet på glassene på glassene, og rengjør dem deretter med en myk klut. Dette vil skape et beskyttende lag som vil forhindre opphopping av fuktighet og følgelig de uskarpe.

5. Vurder å bruke kontaktlinser

Hvis du bruker briller regelmessig og står overfor konstante vanskeligheter med det uskarpe, kan det være en god idé å vurdere bruken av kontaktlinser midlertidig. Kontaktlinser eliminerer problemet med å beskytte, og tillater en klar utsikt selv når du bruker maske.

Kort sagt, å bruke brillermaske kan være en utfordring, men med noen enkle tips er det mulig å minimere uskarpheten og sikre klar syn og riktig beskyttelse. Juster masken på riktig måte, bruk et neseklipp, juster glassens plassering, bruk en anti -vende klut, eller vurder å bruke kontaktlinser. Husk alltid å følge orienteringene til helsemyndigheter og hold deg trygg under denne pandemien.

Scroll to Top