Hvordan bruke mamma med støvler med støvler

Hvordan bruke mammabukser med coturno

Kombinasjonen av mamma og støvler er en trend som er på vei opp og bringer en strippet og personlighetsstil. I denne bloggen viser vi deg noen tips om hvordan du bruker denne duoen stilig og moderne. Sjekk det ut!

1. Velg de ideelle mamma -buksene

Morbukser er kjent for å være høy midje, har rett modellering og bredere i beina. Det refererer til 90 -tallet og bringer en vintage luft til utseendet. For å matche støvlene, velg lettere vaskebukser, for eksempel tradisjonelle jeans, eller til og med svarte bukser for et mer rockerutseende.

2. Satser på overlegg

En måte å få utseendet med enda mer stilig mamma og coturno -bukser på er å satse på overlegg. Du kan bruke en grunnleggende t -skjorte under en skinnjakke eller en strikkebluse over en skjorte. Disse overleggene bringer flere teksturer og lag til utseendet, noe som gjør det mer interessant.

3. Tilbehør gjør en forskjell

For å utfylle utseendet med mamma og coturno -bukser, invester i tilbehør som kombineres med den strippede stilen til kombinasjonen. En hatt, solbriller, halskjeder eller armbånd kan gi utseendet et spesielt preg. Husk å velge tilbehør som snakker med hverandre og med resten av utseendet.

4. Prøv forskjellige støvler av støvler

Coturno er en allsidig sko, og det er flere modeller tilgjengelig på markedet. Prøv forskjellige alternativer, for eksempel hæl, metalldetaljer, med utskrifter eller til og med forskjellige farger. Dermed kan du lage varierte utseende og tilpasse støvlene til din personlige stil.

5. Balanse er nøkkelen

For å sikre et harmonisk utseende med mamma og støvler, er det viktig å balansere proporsjonene. Siden mamma -buksene er bredere, velger du en mer rettferdig eller beskåret bluse for å balansere utseendet. Hvis du foretrekker en løsere bluse, kan du lage en liten overlapp med et belte for å markere midjen.

Nå som du vet hvordan du skal bruke øyeblikk med støvler, bare sett disse tipsene i praksis og rocke ditt daglige utseende. Husk å føle deg komfortabel og trygg på valgene dine, ettersom det viktigste er å uttrykke din personlige stil. Ha det gøy ved å sette opp kombinasjonene dine og nyt denne trenden som er her for å bli!

Scroll to Top