Hvordan bruke Lolas rette krem

hvordan du bruker Lola’s rette krem ​​

Hvis du leter etter et rett, frizz -gratis hår, kan Lolas rettkrem være den perfekte løsningen for deg. Med naturlige ingredienser uten skadelige stoffer, lover dette produktet å rette ledningene trygt og effektivt. I denne bloggen vil vi lære deg trinn for trinn hvordan du bruker Lolas rettekrem og får fantastiske resultater. Sjekk det ut!

Trinn 1: Forberedelse

Før du påfører Lolas rettekrem, er det viktig å tilberede håret riktig. Vask dem med en dyp rengjøringssjampo for å fjerne tidligere produktrester. Tørk deretter ledningene med et håndkle, fjerne overflødig vann.

Trinn 2: Applikasjon

Bruk lola rette krem ​​etter streng, og sørg for at alle ledninger er dekket. Bruk en børste eller kam for å fordele produktet jevnt. Unngå å bruke kremen direkte på roten for å unngå irritasjon i hodebunnen.

Trinn 3: Handlingstid

La Lolas rettekrem være i henhold til den angitte tiden som er angitt på emballasjen. Denne gangen kan variere i henhold til strukturen og motstanden i håret ditt. Det er viktig å respektere handlingstid for å få tilfredsstillende resultater.

Trinn 4: Skyll

Etter handlingstid, skyll håret godt med varmt eller kaldt vann. Sørg for å fjerne hele produktet fra ledningene, unngå avfall som kan gå på akkord med sluttresultatet.

Trinn 5: Etterbehandling

Fullfør rettighetsprosessen med et fuktighetsgivende balsam eller maske. Dette vil bidra til å holde håret sunt og næret etter å ha brukt rettekremen. Hvis du foretrekker det, bruk en permisjon eller serum for å beskytte håret mot varmen mot tørketrommelen eller flatt jern.

Nå som du vet hvordan du bruker Lolas rettekrem, er det på tide å glede seg over fordelene med dette fantastiske produktet. Husk å følge instruksjonene riktig og utføre en strengtest før full anvendelse for å sikre at håret ditt er i stand til å motta produktet. Vær forsiktig og nyt et vakkert og vakkert hår!
Scroll to Top