Hvordan bruke lang kjole med bagasjerom

hvordan du bruker en lang kjole med støvel

Lange kjoler er allsidige og elegante stykker som kan bæres ved flere anledninger. Og en kombinasjon som øker er bruken av en lang kjole med støvel. Denne kombinasjonen gir et strippet og stilig utseende til utseendet, i tillegg til å være perfekt for de kaldere dagene. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips om hvordan du bruker en lang oppstartskjole og rocker utseendet.

Velg riktig oppstart

For å skape et harmonisk utseende, er det viktig å velge riktig støvel for å matche den lange kjolen. Det er flere modeller av støvler, for eksempel korte, middels og lange fat, så vel som høye, middels og lave hæler. For et mer tilfeldig utseende, velg korte støvler og lave hæler. For en mer formell anledning er lange støvler og høye hæler ideelle.

proporsjonsbalanse

Når det gjelder en lang kjole med støvel, er det viktig å balansere proporsjonene av utseendet. Hvis kjolen er løsere og klumpete, velger du en mer justert støvel på foten og benet. Hvis kjolen er mer rettferdig for kroppen, kan du velge en mer volumstøvel, for eksempel den brede eller med detaljer, for å skape en interessant kontrast.

boho elegant stil

En klassisk og veldig stilig kombinasjon er den lange kjolen med boho chic boot boot. Velg en trykt kjole med lette og flytende stoffer, og match en medium tønne semsket skinn. Tilbehør som hatter, halskjeder og armbånd utfyller også denne stilen.

uformell og strippet utseende

Hvis du leter etter et mer uformell og strippet utseende, kan du satse på et langt nett- eller bomullskjole kombinert med en kort støvel og lav hæl. Dette utseendet er perfekt for hverdagen og kan kompletteres med jeans, cardigans eller skjerf.

Formelle hendelser

For mer formelle arrangementer som bryllup eller fester, kan du bruke en lang kjole med støvel og lage et sofistikert utseende. Velg en lang kjole med edle stoffer, for eksempel silke eller blonder, og match en lang støvel og høye hæler. Valget av bagasjerom kan være nøytral, for eksempel svart eller brun, eller til og med en farge som står i kontrast til kjolen.

avslutte utseendet

For å fullføre utseendet med lang kjole og bagasjerom, kan du legge til tilbehør som belter, vesker og skjerf. Disse detaljene er med på å utfylle utseendet og gjøre det enda mer stilig. Ikke glem å velge en sminke og frisyre som kombineres med utseendet.

Nå som du vet hvordan du skal bruke en lang støvelkjole, bare velg brikkene som best samsvarer med stilen din og rocker produksjonene. Husk å føle deg komfortabel og trygg på utseendet som er valgt, da dette gjør hele forskjellen når det gjelder dressing. Prøv forskjellige kombinasjoner og finn ut hva din favoritt er!

Scroll to Top