Hvordan bruke kvinners sweatshirt

hvordan du bruker kvinners sweatshirt

komfort og stil i et enkelt stykke

Sweatshirts for kvinner er en trend som er her for å bli. I tillegg til å gi komfort, kan de også være veldig stilige og allsidige. I denne artikkelen vil vi vise deg noen tips om hvordan du bruker dette kjære stykket av kvinnens garderobe.

Velg det ideelle settet

For det første er det viktig å velge en genser som passer din stil og kropp. Det er flere alternativer tilgjengelig på markedet, fra de mest grunnleggende til de mest forseggjorte, med forskjellige utskrifter og detaljer. Velg et sett som får deg til å føle deg bra og som samsvarer med din personlige stil.

Kombiner med komplementære deler

En av fordelene med gensere er det enkle kombinasjonen. Du kan bruke dem like mye fullstendig, med buksene og pelsen, så vel som hver for seg, og kombinere brikkene med andre i garderoben din. Prøv å bruke pelsen med jeans og joggesko for et strippet utseende, eller buksene med en ryddigere bluse og høye hæler for et mer elegant utseende.

Legg til tilbehør

For å gjøre genseren din enda mer stilig, satser du på tilbehør. En hette, et lommetørkle, et halskjede eller til og med en pose kan utgjøre hele forskjellen i utseendet ditt. Lek med tilbehør og oppdag nye kombinasjonsmuligheter.

 1. Bruk ved forskjellige anledninger
 2. Prøv forskjellige modeller
 3. Varier på sko
 4. Bruk utskrifter og farger
 5. Kombiner med Tidier -stykker
 6. sweatshirt
  kombinasjon
  Basic Grey Set hvite jeans og joggesko trykt sett silkebluse og høye hæler beskåret sett korte jeans og skumle sandal

  se flere alternativer for kvinners sweatshirts her