Hvordan bruke kroppseksfoliator i badekaret

hvordan du bruker kroppsskrubb i badet

Å ha en hudpleierutine er avgjørende for å holde den sunn og vakker. Et av de viktige trinnene i denne rutinen er kroppsopplevelse, som hjelper til med å fjerne døde celler og hudforurensninger, noe som gjør den mykere og fornyet. I denne artikkelen vil vi lære deg hvordan du bruker kroppsskrubb riktig under badet.

Trinn 1: Velg riktig kroppsskrubb

Det første trinnet er å velge en passende kroppsskrubb for hudtypen din. Det er forskjellige typer skrubber på markedet, for eksempel sukker, salt, kaffe, blant andre. Hver har forskjellige spesifikke egenskaper og fordeler. Derfor er det viktig å lese produktindikasjoner og velge den som passer best for dine behov.

Trinn 2: Forbered bademiljøet

Før det starter peeling, er det viktig å forberede bademiljøet. Forsikre deg om at vanntemperaturen er behagelig og at du har alle nødvendige produkter, for eksempel kroppseksfoliatoren, et håndkle og en fuktighetskrem å påføre etter badet.

Trinn 3: Fukt kroppen

Før du bruker den peeling, våt hele kroppen med varmt vann. Dette vil bidra til å åpne porene og lette fjerning av døde celler.

Trinn 4: Bruk eksfoliatoren

Nå er det på tide å bruke kroppsskrubb. Ta nok produkt av produktet og spre det gjennom kroppen, og gjør milde sirkulære bevegelser. Vær spesielt oppmerksom på de mest røffe områdene, for eksempel albuer, knær og hæler.

Trinn 5: Skyll godt

Etter å ha påført peeling, skyll kroppen godt for å fjerne alle rester fra produktet. Forsikre deg om at det ikke er mer skrubbe korn på huden.

Trinn 6: Fukt huden

Etter peeling er det viktig å fukte huden for å holde den sunn og unngå tørrhet. Påfør en kropps fuktighetskrem etter eget valg i hele kroppen, og masser forsiktig til den blir absorbert av huden.

Nå som du vet hvordan du bruker kroppsskrubb i badekaret, inkluderer dette trinnet i hudpleierutinen din. Husk å ikke overdrive frekvensen av peeling som overflødig kan forårsake hudirritasjon. Kontakt en hudlege for å finne ut den ideelle frekvensen for hudtypen din.

Scroll to Top