Hvordan bruke krompulver på negler

hvordan du bruker krompulver på negler

Hvis du er tilhenger av dekorerte negler og alltid leter etter nye trender, har du absolutt hørt om kromstøv. Denne teknikken har vært vellykket blant neglekunstelskere, ettersom den gir en speilet og lys effekt på negler. I denne artikkelen vil vi lære deg trinn for trinn hvordan du bruker krompulver og berget manikyren. Sjekk det ut!

Hva er krompulver?

krompulver er et ultra -thin pulverpigment, vanligvis laget av aluminiumpartikler. Den brukes til å skape en speilet spikereffekt, og gir en lys metallisk finish. Krompulver kan finnes i forskjellige farger, noe som tillater et mangfold av muligheter når du dekorerer neglene.

Trinn for trinn for å påføre krompulver på negler

 1. Forbered negler: Begynn med å fjerne neglelakk eller neglestrest. Så sand og form neglene dine etter din smak.
 2. Base og emalje: Påfør et baselag på neglene og la det tørke. Påfør deretter neglelakk etter eget valg og vent til å tørke helt.
 3. Påføring av krompulver: Med neglelakk som allerede er tørr, bruk et tynt lag av en spesiell gel for krompulver. Vent noen sekunder slik at gelen er klissete, men ikke tørk helt.
 4. Bruk en svampapplikator eller en børste for å påføre kromneglpulver. Gjør milde og sirkulære bevegelser for å sikre ensartet dekning.
 5. Fjern overflødig: Fjern overflødig krompulver fra neglene med en myk børste.
 6. Tetning: For å fikse krompulveret og sikre større holdbarhet, bruk et etterbehandlergellag eller topplakk på neglene. Sørg for å dekke hele overflaten på neglene.
 7. Etterbehandling: Vent til etterbehandlergelen skal tørke helt og klar! Neglene dine vil være med en fantastisk kromeffekt.
 8. Ekstra pleie og tips

  For å sikre at kromeffekten varer lenger, er det viktig å følge litt ekstra omsorg:

  • Unngå direkte neglerkontakt med kjemikalier som vaskemidler og emaljefjerner;
  • Bruk hansker når du utfører husarbeid som kan skade negler;
  • Unngå å bite eller bite neglene dine, da dette kan skade kromeffekten;
  • Unngå å bruke aceton for å fjerne emaljen, velg acetonfjerner;
  • Utfør periodisk vedlikehold, påfør et nytt etterbehandlingsgelag hver 7. til 10. dag.

  Nå som du vet hvordan du bruker krompulver på neglene, bare sett det ut i praksis og rocke med fantastiske og lyse negler. Husk å slippe kreativitet og prøve forskjellige farger og kombinasjoner. Ha det gøy!

Scroll to Top