Hvordan bruke kimono med jeans

hvordan bruke kimono med jeans

Hvis du leter etter en måte å legge til et snev av stil og eleganse til det tilfeldige utseendet ditt, kan det være det perfekte valg å kombinere en kimono med jeans. Denne kombinasjonen skaper et moderne og avslappet utseende, perfekt for mange anledninger. I denne artikkelen vil vi vise deg noen tips om hvordan du bruker kimono med jeans og rocker utseendet.

Velg riktig kimono

Det første trinnet for å skape et fantastisk utseende med Kimono og jeans er å velge riktig Kimono. Det er flere stiler, utskrifter og lengder tilgjengelig, så det er viktig å finne en som tilpasser seg din personlige smak og kroppstypen din. Velg en kimono som fullfører fargen på jeansene dine og er i samsvar med anledningen når du har tenkt å bruke den.

Kombiner farger og utskrifter

En av de beste måtene å skape et interessant utseende med Kimono og jeans er å leke med farger og utskrifter. Hvis du har på deg grunnleggende jeans, kan du prøve en trykt kimono for å legge et snev av stil til utseendet ditt. På den annen side, hvis du har på deg fargerike jeans, velger du en kimono i en nøytral farge for å balansere utseendet.

Bruk Kimono som et høydepunkt

Kimono er et allsidig og personlighetsstykke, så la det være høydepunktet i utseendet ditt. Velg mer grunnleggende jeans og kombiner den med en trykt kimono eller prangende detaljer. På den måten skaper du et balansert og elegant utseende, uten å miste essensen av Kimono.

Fullfør utseendet med tilbehør

For å fullføre utseendet ditt med kimono og jeans, ikke glem tilbehøret. De kan gjøre hele forskjellen og gjøre utseendet enda mer interessant. Prøv å legge til et belte for å markere midjen, halskjeder eller armbånd for å gi et snev av glans, og en pose eller sko som samsvarer med stilen til kimonoen din.

konklusjon

Å ha på seg kimono med jeans er en flott måte å legge til stil og personlighet til ditt tilfeldige utseende. Med de riktige tipsene kan du lage fantastiske kombinasjoner og rock ved enhver anledning. Husk å velge riktig kimono, lek med farger og utskrifter, la Kimono være uthevet og fullfør utseendet med tilbehør. Nå er det bare å sette det ut i praksis og rocke!

Scroll to Top