Hvordan bruke grønt propolis

Hvordan bruke Green Propolis: fordeler og bruksområder

Green Propolis er et naturlig stoff produsert av bier fra planter samlet fra planter. Den har medisinske og terapeutiske egenskaper, og blir mye brukt i alternativ og komplementær medisin. I denne artikkelen vil vi snakke om fordelene med grønn propolis og forskjellige bruksformer.

Fordeler med grønn propolis

Green Propolis har flere gunstige helseegenskaper. Den er rik på antioksidantforbindelser som flavonoider og fenolsyrer som hjelper til med å bekjempe frie radikaler og styrke immunforsvaret. I tillegg har den grønne propolis betennelsesdempende, antimikrobiell, soppdrepende og helbredende handling.

Blant de viktigste fordelene med grønt propolis, kan vi fremheve:

 1. Styrking av immunforsvaret;
 2. Forebygging og behandling av luftveisinfeksjoner;
 3. Lindring av influensasymptomer;
 4. Sår og magesår helbredelse;
 5. Kjemp betennelse i halsen og munnen;
 6. Beskyttelse mot hjerte- og karsykdommer;
 7. Antioksidanthandling og anti -aging;
 8. Lindring av allergiesymptomer;
 9. Behandling av dermatologiske problemer som kviser og psoriasis.
 10. måter å bruke grønn propolis

  Grønne propolis finnes i forskjellige former for presentasjon, for eksempel alkoholekstrakt, kapsler, salver og spray. Hver bruksform har sine spesifikke indikasjoner og fordeler. Se noen måter å bruke Green Propolis:

  1. Alkoholekstrakt

  Grønn propolis alkoholekstrakt er en av de vanligste bruksformene. Det kan fortynnes i vann eller tilsettes juice, te og mat. Det anbefales å ta 10 til 30 dråper av ekstraktet, 2 til 3 ganger om dagen, for å styrke immunforsvaret og forhindre sykdom.

  2. Kapsler

  Grønne propolis kapsler er praktiske og enkle å bruke. De kan bli funnet i forskjellige doser og bør inntatt i henhold til produsentens anbefaling. Kapsler er indikert for å styrke immunforsvaret og hjelpe til med behandling av luftveisinfeksjoner.

  3. Salver

  Grønn propolis salve er indikert for behandling av dermatologiske problemer som kviser, psoriasis og sår. Det har helbredelse og betennelsesdempende virkning, og bidrar til å akselerere hudregenerering.

  4. Spray

  Grønne propolis spray brukes til å lindre symptomer på hals og munnbetennelse. De kan brukes direkte på det berørte området, og gir øyeblikkelig lettelse.

  Endelige betraktninger

  Green Propolis er en kraftig alliert for helse og velvære. Fordelene er vitenskapelig bevist, og bruken kan gi flere positive resultater. Det er imidlertid viktig å merke seg at hver person kan reagere annerledes på grønt propolis, så det er viktig å konsultere helsepersonell før du starter noen behandling.

  Vi håper denne artikkelen har avklart spørsmålene dine om hvordan du bruker Green Propolis. Forsøk å inkludere dette kraftige naturlige produktet i rutinen din og nyt helsemessige fordeler.

  Kilde: www.exemplo.com