Hvordan bruke dirigent i hunden

hvordan du bruker leder i hund

Hvis du har en hund og leter etter en effektiv måte å kontrollere lopper og flått, kan bruk av leder være et alternativ. Lederen er et veterinærmedisin som inneholder det aktive Fipronil -stoffet, kjent for sin effektivitet i å bekjempe disse parasittene.

fordeler ved å bruke leder hos hunder

Regent tilbyr flere fordeler når de brukes riktig hos hunder:

 1. Eliminering av lopper og flått: Fipronylen som er til stede i lederen virker direkte på parasitter, eliminerer dem og forhindrer fremtidige angrep.
 2. Langvarig beskyttelse: Dirigoren har en gjenværende handling, dvs. fortsetter å handle i flere uker etter påføring, og sikrer kontinuerlig beskyttelse for hunden din.
 3. Enkel applikasjon: Lederen er tilgjengelig i pipetteformat, noe som letter anvendelsen på dyrets rygg. Bare åpne pipetten og bruk innholdet direkte på hundens hud.
 4. Sikkerhet: Konduktøren er trygg for hunder når de brukes i henhold til produsentens instruksjoner. Det er imidlertid viktig å alltid konsultere en veterinær før du bruker medisin på kjæledyret ditt.
 5. hvordan du bruker leder hos hunder

  For å bruke lederen i hunden din, følg følgende instruksjoner:

  1. Se en veterinær: Før du bruker medisin på hunden din, er det viktig å konsultere en veterinær. Han kan evaluere dyrets helse og indikere riktig dosering av lederen.
  2. Velg riktig produkt: Det er forskjellige regentpresentasjoner på markedet, for eksempel pipetter og spray. Velg det mest passende formatet for hunden din.
  3. Les instruksjonene: Før du bruker lederen, kan du lese instruksjonene på emballasjen nøye. Følg alle produsentens retningslinjer for å sikre produktets effektivitet og sikkerhet.
  4. Forbered hunden: Før du bruker dirigenten, må du sørge for at hunden er rolig og stille. Be noen om nødvendig om å holde den om å holde den under påføring.
  5. Regent -applikasjon: Åpne pipetten eller rist sprayen i henhold til produsentens instruksjoner. Påfør produktet direkte på hundens hud, i bakregionen, og kjør håret bort for å lette påføring.
  6. Unngå kontakt med øynene og munnen: Under påføring, forhindre lederen i å kontakte hundens øyne og munn. Hvis dette skjer, skyll rikelig med vann.
  7. Observasjon etter applikasjon: Etter å ha brukt lederen, observer hunden i noen timer for å sikre at den ikke har noen bivirkning. Hvis du merker noe underlig symptom, kan du kontakte en veterinær.
  8. Husk at bruken av dirigent hos hunder bør gjøres ansvarlig og følge veterinæren og produsentens retningslinjer. I tillegg er det viktig å holde miljøet rent og desinfisert for å unngå loppe- og flåttangrep.

   Med riktig bruk av dirigenten, kan du gi hunden din effektiv beskyttelse mot lopper og flått, noe som sikrer velvære og helse til kjæledyret ditt.

Scroll to Top