Hvordan bruke Brastemp 12 kg vaskemaskin

hvordan bruke Brastemp 12 kg vaskemaskin

Å ha en hjemmevaskemaskin gjør livene våre mye, ikke sant? Og Brastemp er et av de mest kjente og pålitelige merkene når det gjelder apparater. I denne bloggen vil vi lære deg trinn for trinn hvordan du bruker 12 kg Brastemp vaskemaskin, slik at du kan få mest mulig ut av alle funksjonene i dette utstyret.

Trinn 1: Kjenn på knappene og funksjonene

Før du begynner å bruke vaskemaskinen, er det viktig at du kjenner tilgjengelige knapper og funksjoner. Brastemp 12 kg har vanligvis følgende knapper:

  • Slå/av
  • Valg av programmer
  • Temperaturvalg
  • Valg av vannstand
  • Hjem/pause

I tillegg kan maskinen også stole på andre funksjoner, for eksempel forhåndsavgift, ekstra skylling, sentrifugering, blant andre. Les bruksanvisningen for å forstå alle tilgjengelige alternativer på maskinen din.

Trinn 2: Separate klær

Før du legger klærne på maskinen, er det viktig å skille dem etter type og farge. På denne måten forhindrer du at deler flekker eller ødelegger under vasking. Skill de hvite klærne fra de fargerike og også de delikate bitene av de tyngste.

Trinn 3: Sett klærne på maskinen

Etter å ha skilt klærne, åpner du maskindekselet og legg dem inne i trommelen. Unngå å overbelaste maskinen, etterlate en ledig plass slik at klær kan bevege seg under vasking. Husk å ikke blande veldig skitne stykker med renholderen.

Trinn 4: Tilsett såpe og mykner

Nå er det på tide å legge til såpen og stoffmykneren. Sjekk den anbefalte mengden i produktemballasjen og følg instruksjonene. Generelt har maskinen spesifikke rom for hver av dem. Sørg for å legge riktig mengde og lukke lokket.

Trinn 5: Velg vaskeprogrammet

Nå er det på tide å velge riktig vaskeprogram for klærne dine. Snu programvalgsknappen til du finner ønsket program. Hvis du foretrekker det, kan du også justere temperaturen og vannstanden i henhold til instruksjonene fra klesetiketten.

Trinn 6: Start vask

Etter å ha valgt vaskeprogrammet, trykk på Start/Pause -knappen for å starte syklusen. Maskinen begynner å fylle med vann og vaske i henhold til de valgte innstillingene. Unngå å åpne lokket under prosessen for ikke å avbryte syklusen.

Trinn 7: Fjern klær og forleng

Etter vasking av vasken vil maskinen avgi et pip som indikerer at syklusen er fullført. Åpne lokket forsiktig og fjern klærne. Tørk dem i henhold til etiketter instruksjoner og utvid dem på et passende sted.

Nå som du vet hvordan du bruker BRASTEMP 12 kg vaskemaskin, kan du benytte anledningen til å gjøre klærne vaske rutinen enklere. Husk alltid å lese bruksanvisningen og følg produsentens anbefalinger for å sikre den beste ytelsen og holdbarheten til utstyret ditt.

Scroll to Top