Hvordan bruke anti -hjelpemessig ampull på håret

hvordan du bruker anti -hjelpemidler på håret

Hvis du står overfor problemer med hårtap, kan en effektiv løsning være bruken av anti -planlagt ampull. Disse produktene er formulert med spesifikke ingredienser som hjelper til med å styrke håret og stimulere hårvekst. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan bruke den antikkede ampulen på håret.

Trinn 1: Velg riktig ampull

Det er flere merker og typer anti -dysende ampull tilgjengelig på markedet. Før du kjøper, må du sørge for at produktet er egnet for hårtypen din og har ingredienser som fremmer hårforsterkning og bekjempelse av høsten.

Trinn 2: Vask håret

Før du bruker ampål, vasker du håret grundig med en myk sjampo. Sørg for å fjerne alt håravfall, for eksempel balsam og behandlingsmaske.

Trinn 3: Åpne Ampoule

Åpne den anti -selvbehandle ampullen. Noen ampuller har et spesielt lokk som letter åpningen. Bruk om nødvendig et håndkle for å beskytte hendene og unngå ulykker.

Trinn 4: Bruk ampulen

Med fortsatt fuktig hår, bruk innholdet i ampulen i hodebunnen. Gjør milde og sirkulære bevegelser for å massere produktet og stimulere blodsirkulasjonen i regionen.

Trinn 5: Spred på ledningene

Etter å ha påført ampål i hodebunnen, spred resten av produktet langs ledningene. Massasje forsiktig for å sikre at alle ledninger er dekket av produktet.

Trinn 6: La det handle

Hver Ampoule har en anbefalt handlingstid. Sjekk produsentens instruksjoner og la produktet fungere for den angitte tiden. I løpet av denne perioden kan du unngå å kamme eller holde håret.

Trinn 7: Skyll

Etter handlingstid, skyll håret godt for å fjerne hele produktet. Bruk vann ved rom eller kald temperatur, da varmt vann kan tørke ut ledningene.

Trinn 8: Fullfør som vanlig

Etter skylling, fullfør håret som vanlig. Du kan bruke balsam, behandlingsmaske eller etterbehandlere, i henhold til hårets behov.

Nå som du vet hvordan du bruker anti -Hair Ampoule på håret ditt, er det viktig å opprettholde en hårpleierutine for bedre resultater. I tillegg kan du kontakte en hudlege eller trikolog for å vurdere årsaken til hårtap og motta spesifikke retningslinjer for deg.

Vi håper disse tipsene har vært nyttige! Ta godt vare på håret ditt og hold det sunt og vakkert.

Scroll to Top