Hvor mye var korinter og santos

Hvor mye var Korinter og Santos?

I den siste kampen mellom Korinter og Santos, gyldig for det brasilianske mesterskapet, var sluttresultatet 2-1 for Korinter.

Detaljer om kampen

Kampen fant sted på Arena Corinthians Stadium i São Paulo 10. oktober 2021. Spillet ble spilt mye, med begge lag som søkte seier.

Mål for kampen

Korinterne åpnet scoringen 15 minutter ut i første omgang, med et straffemål konvertert av Joe. Santos trakk 30 minutter ut i andre omgang, med et mål fra Marine. Imidlertid, i tilleggene, på 47 minutter, scoret Korinterne målet om seier med Gustavo Mosquito.

Meninger og analyser

Spillet var preget av mye følelser og kontrovers. Noen fans og eksperter kritiserte voldgiftsytelsen og hevdet feil som skadet Santos. På den annen side feiret Korintiske fans seieren og fremhevet lagets klør og besluttsomhet.

Neste spill

Både Korinter og Santos forbereder seg allerede på de neste utfordringene. Korinter vil møte Palmeiras neste søndag, mens Santos skal spille mot Flamengo samme dag.

konklusjon

Korinterne kom seirende ut i den siste konfrontasjonen mot Santos, med en poengsum på 2 til 1. Spillet var vidt omstridt og hadde øyeblikk av kontrovers. Nå leter de to lagene fremdeles etter gode resultater i de neste kampene.

Scroll to Top