Hvor mye var Flamengos spill i går på Libertadores

Flamengo på Libertadores: Gårsdagens spillresultat

flamengo ved Libertadores

Flamengo er en av de mest tradisjonelle klubbene i brasiliansk fotball og har en suksesshistorie på Copa Libertadores de America. Klubben har allerede vunnet turneringen to ganger, i 1981 og 2019, og vekker alltid stor forventning i fansen sin med hver deltakelse i konkurransen.

gårsdagens spillresultat

I gårsdagens spill, gyldig for Libertadores Group Stage, møtte Flamengo motstanderen på jakt etter en annen seier. Kampen var veldig omstridt og spennende, med sjanser for begge sider.

Sluttresultatet av spillet var:

team
mål
flamengo 3 motstander 1

Flamengo kom seirende og scoret 3 mål mot 1 av motstanderen. Med dette resultatet vant teamet ytterligere tre poeng i klassifiseringstabellen og forblir fast på jakt etter klassifiseringen for neste fase av konkurransen.

Neste spill

Flamengo har fortsatt flere spill foran i gruppespillet til Libertadores. Sjekk ut tabellen nedenfor med de neste kampene:

 1. Spill 1: Flamengo X Tid A
 2. Spill 2: Flamengo X Time B
 3. Spill 3: Flamengo X Time C
 4. Flamengo -fans er ivrige etter å følge disse spillene og heie på lagets suksess i konkurransen.

  Relaterte nyheter

  I tillegg til resultatet av gårsdagens spill, er det andre nyheter relatert til Flamengo i Libertadores. Sjekk ut noen av dem:

  • Nyheter 1: Flamengos høydepunkt på Libertadores
  • Nyheter 2: Teknikerens erklæringer om kampen
  • Nyheter 3: Viktig spillerskade

  Denne nyheten er bare noe av informasjonen som involverer Flamengo og dens deltakelse i Libertadores. Følg med for flere nyheter!

Scroll to Top