Hvor mye var Cuiabá -spillet

Hvor mye var Cuiabá -spillet?

I den siste kampen i Cuiabá, gyldig for statsmesterskapet, var sluttresultatet 2-1 for hjemmelaget. Det var en spennende kamp, ​​med mange sjanser for mål for begge sider.

Detaljer om kampen

Spillet fant sted på det lokale stadion, med et publikum på omtrent 10.000 fans. Cuiabá startet kampen med å trykke motstanderen og søke målet fra begynnelsen.

20 minutter ut i første omgang åpnet Cuiabá scoringen med et vakkert mål. Spiller nummer 10 ladet perfekt og ballen kom inn i den motstående keeperens vinkel.

Visitingsteamet falt ikke og klarte å trekke kampen etter 35 minutter. Etter et innøvd hjørnespill, satte spissen satte kursen mot målet, uten sjanse for keeperen til Cuiabá.

I andre omgang kom Cuiabá tilbake med alt og klarte å score målet om seier etter 15 minutter. Etter et vakkert individuelt trekk fra spissen, avsluttet han nøyaktig og sikret de tre poengene for laget.

Neste spill

Cuiabá vil ha en vanskelig spillsekvens de kommende ukene. Neste søndag vil han møte mesterskapslederen i en direkte konfrontasjon på tipset av bordet. Allerede uken etter vil ha en regional klassiker mot den største rivalen.

 1. Neste kamp: Cuiabá X Championship Leader – Stadium A
 2. Neste spill: Cuiabá x Rival – B
 3. Stadium

  data
  motstander
  lokal
  10/04/2022 mesterskapsleder stadion til 17/04/2022 rival b

  stadion

  I de neste kampene vil Cuiabá ha støtte fra fansen til å søke flere seire og holde seg i kampen for tittelen på statsmesterskapet.

  sjekk ut hele tabellen til Cuiabá Games

  Kilde: Cuiabá Futebol Clube

  Vi håper du likte bloggen vår om Cuiabá -spillet. Følg med for flere nyheter og oppdateringer om teamet!

Scroll to Top