hvor mye sender simparisk

Hvor mye koster simparic?

Simparic er en veterinærmedisin som brukes til kontroll av loppe og flått hos hunder. Det er et veldig populært og effektivt produkt, men mange veiledere er i tvil om prisen. I denne artikkelen vil vi snakke om kostnadene for Simparic og hvor du kan finne den.

Hva er simparisk?

Simparic er et antipulgas og muntlige flått for hunder. Det er produsert av Zoetis, et av hovedselskapene i veterinærindustrien. Legemidlet er indikert for behandling og forebygging av loppe- og flåttinfeksjoner, i tillegg til å hjelpe til med kontroll av skabb i ører og sarkoptiske skabb.

Hvordan gjør simparisk?

Simparic inneholder det aktive sarolanerstoffet, som virker på nervesystemet til parasitter, noe som forårsaker lammelse og død. Legemidlet administreres oralt, i form av en tyggbar tablett, og dets virkning varer i opptil 35 dager.

pris på simparisk

Prisen på Simparic kan variere i henhold til hundens størrelse og vekt, så vel som regionen der den er kjøpt. Generelt selges stoffet i esker med 1 eller 3 tabletter, og verdien per fremsatt reduseres når det kjøpes i større mengder.

I gjennomsnitt varierer prisen på Simparic fra $ 50 til $ 150 per nettbrett, avhengig av anskaffet dosering og mengde. Det er viktig å merke seg at Simparic er et veterinær reseptbelagte medikamenter, dvs. det kan bare kjøpes med veiledning av en veterinær.

 1. Se en veterinær: Før du kjøper Simparic, er det viktig å ta hunden din til en veterinærkonsultasjon. Den profesjonelle vil evaluere dyrets helse og indikere riktig dosering av medisinen.
 2. Søkepriser: Etter veterinærresept kan du søke i forskjellige veterinærbedrifter og apotek for å finne den beste prisen på Simparic.
 3. Kjøp trygt: Når du kjøper Simparic, må du sørge for at produktet er originalt og innenfor utløpsdatoen. Unngå å kjøpe medisiner av tvilsom opprinnelse, da de kanskje ikke er effektive og skader hundens helse.
 4. Mengde tabletter
  gjennomsnittspris
  1 tablett r $ 50 – R $ 70 3 tabletter r $ 120 – R $ 150

  klikk her For å få tilgang til det offisielle Simparic -nettstedet og få mer informasjon om produktet.

  Referanser:

  1. https://www.simpric.com.br
  2. https://www.zoetis.com.br