Hvor mye koster spillet Palmeiras og São Paulo

Palmeiras x Sao Paulo: Den mest etterlengtede klassikeren for året av året

Spillet mellom Palmeiras og São Paulo er alltid et av de mest etterlengtede øyeblikkene av fansen av begge lag. Rivaliseringen mellom lagene er historiske og konfrontasjonene er ofte spennende og fulle av kontroverser.

Historien til den klassiske

Klassikeren mellom Palmeiras og Sao Paulo hadde sin første konfrontasjon i 1930, og siden den gang har mer enn 300 kamper blitt spilt blant lagene. Palmeiras drar fordel av den generelle posten, men São Paulo har også en suksesshistorie i konfrontasjonen.

Den siste konfrontasjonen

Det siste spillet mellom Palmeiras og Sao Paulo fant sted 10. oktober 2021, for det brasilianske mesterskapet. Palmeiras vant 3-2 i en spennende kamp som hadde mål i sluttminuttene.

Forventninger til neste spill

Den neste konfrontasjonen mellom Palmeiras og São Paulo er planlagt 20. november 2021, for det brasilianske mesterskapet. Forventningen er et annet spill spilt og full av følelser, med begge lag som søker seier.

hvordan du ser på spillet

Spillet mellom Palmeiras og Sao Paulo vil bli sendt live av TV -kanaler og kan også ledsages gjennom streamingplattformer. Se programmeringen av TV -operatøren eller sjekk alternativene som er tilgjengelige på internett.

nysgjerrigheter om den klassiske

  1. Den største poengsummen i konfrontasjonens historie var en 6-1-seier fra Palmeiras i 1942.
  2. Spilleren som scoret flest mål i klassikeren er Palmeirense Heitor, med 25 mål.
  3. Sao Paulo vant Libertadores de America Cup i 2005, nettopp i året den fylte 15 år uten å slå Palmeiras.
  4. konklusjon

    Klassikeren mellom Palmeiras og São Paulo er alltid en spesiell tid for fansen av begge lag. Historisk rivalisering og søk etter seier gjør spill spennende og fulle av forventninger. Ikke gå glipp av neste kamp og heie på laget ditt!

Scroll to Top