Hvor mye koster spillet Brasil og Sveits

Hvor mye koster spillet Brasil og Sveits?

spillinformasjon

17. juni 2022 vil det brasilianske fotballaget møte Sveits -teamet i en kamp som er gyldig for gruppespillet i verdensmesterskapet. Spillet blir holdt på München Olympic Stadium i Tyskland.

tid og overføring

Spillet skal etter planen starte på 15 timer (Brasília Time) og vil bli sendt live av de viktigste sports -tv -kanalene, for eksempel Rede Globo og ESPN.

Forventninger til spillet

Konfrontasjonen mellom Brasil og Sveits lover å være ganske omstridte, ettersom begge lag har talentfulle og erfarne spillere. Det brasilianske laget, ledet av Coach Tite, har navn som Neymar, Philippe Coutinho og Casemiro, mens Sveits har spillere som Xherdan Shaqiri og Granit Xhaka.

Begge lag har en historie med god ytelse i internasjonale konkurranser og søker seier for å sikre en god posisjon i gruppeklassifiseringstabellen.

hvordan du følger spillet

I tillegg til TV -kringkasting, kan du følge spillet gjennom sportsstrømmingsplattformer som Globoplay og ESPN Play. Det er også mulig å finne sanntidsinformasjon om spillet på idrettssteder og på sosiale nettverk.

konklusjon

Spillet mellom Brasil og Sveits lover å være spennende og fullt av fantastiske trekk. Fansen av begge valgene er ivrige etter å følge denne langvarige kampen. Følg med på nyhetene og ikke gå glipp av noen bud!

Scroll to Top