Hvor mye koster PlayStation 4

Hvor mye koster PlayStation 4?

Hvis du er en spillelsker, har du absolutt hørt om PlayStation 4. Sony -konsollen er en av de mest populære på markedet og tilbyr en fantastisk spillopplevelse. Men hvor mye koster det å ha en PlayStation 4?

Prisen på PlayStation 4 kan variere avhengig av modell og tilbehør som er inkludert. Imidlertid kan konsollen i gjennomsnitt funnet rundt R $ 1500 til R $ 2000,00. Det er viktig å merke seg at disse verdiene kan endres i henhold til regionen og butikken der du kjøper.

PlayStation 4 -modeller

PlayStation 4 har forskjellige modeller, hver med sine egne egenskaper og priser. Hovedmodellene er:

 1. PlayStation 4 Slim: Det er en mer kompakt og lett versjon av konsollen, ideell for de som søker rombesparelser. Gjennomsnittsprisen på PlayStation 4 Slim er $ 1.500,00.
 2. PlayStation 4 Pro: Det er en kraftigere versjon av konsollen, som er i stand til å kjøre 4K -oppløsningsspill. Gjennomsnittsprisen på PlayStation 4 Pro er $ 2000,00.
 3. PlayStation 4

  Tilbehør

  I tillegg til selve konsollen, er det flere tilbehør tilgjengelig for PlayStation 4, noe som kan forbedre spillopplevelsen din ytterligere. Noe av det mest populære tilbehøret er:

  • DualShock 4: Offisiell PlayStation 4 -kontroll, som har funksjoner som Touchpad og Motion Sensor. Gjennomsnittlig kontrollpris er $ 300,00.
  • PlayStation VR: Sonys virtual reality headset, som lar deg dykke ned i oppslukende spill. Gjennomsnittsprisen på PlayStation VR er $ 2000,00.
  • Ekstern HD: En ekstern lagringsenhet for å utvide konsollkapasiteten. Gjennomsnittsprisen på en ekstern harddisk som er kompatibel med PlayStation 4 er $ 500,00.

  Det er viktig å huske at disse prisene bare er et gjennomsnitt og kan variere i henhold til butikken og regionen der du kjøper. Det er også alltid bra å forske og sammenligne priser før du tar ditt valg.

  Så hvis du tenker på å kjøpe en PlayStation 4, vet du nå hvor mye det kan koste. Kos deg med å forske og finne det beste alternativet for deg. Ha det gøy å spille!

Scroll to Top