Hvor mye koster Netflix -planen

Hvor mye koster Netflix -planen?

Netflix er en videostreamingplattform som tilbyr en rekke planer for å imøtekomme brukernes behov. Netflix -planerpriser kan variere i henhold til landet og valutaen som brukes, men er vanligvis delt inn i tre alternativer: grunnleggende, standard og premium.

Netflix planer

Netflix grunnleggende plan er den mest økonomiske og gir tilgang til plattformfilmen og seriekatalogen i standard kvalitet (SD). Med denne planen er det mulig å se innholdet på bare en enhet om gangen.

Netflix standardplan tilbyr tilgang til HD -kvalitetskatalogen og lar deg se innhold opptil to enheter samtidig. I tillegg inkluderer denne planen også muligheten til å se filmer og serier på mobile enheter.

Netflix premiumplan er den mest komplette og gir tilgang til Ultra HD (4K) kvalitetskatalog. Med denne planen er det mulig å se innholdet i opptil fire enheter samtidig, inkludert muligheten til å se på mobile enheter.

planlegger priser

Netflix -planer Priser kan variere i henhold til landet og valutaen som brukes. I Brasil, for eksempel, er de oppdaterte prisene i 2021 som følger:

 1. Grunnleggende plan: R $ 21,90 per måned
 2. Standardplan: R $ 32,90 per måned
 3. Premiumplan: R $ 45,90 per måned
 4. Det er bemerkelsesverdig at disse verdiene kan endres over tid, så det er alltid viktig å sjekke den oppdaterte informasjonen direkte på Netflix -nettstedet.

  plan
  pris
  grunnleggende plan r $ 21,90 per måned Standardplan r $ 32,90 per måned premiumplan r $ 45,90 per måned

  Det er viktig å fremheve at Netflix tilbyr en gratis måned for nye abonnenter, slik at de kan prøve plattformen før de bestemmer hvilken plan best passer deres behov.

  klikk her For å få tilgang til Netflixs offisielle nettsted og få mer informasjon om tilgjengelige planer.

  Referanser:

  1. netflix