Hvor mye er Neymars lønn

Hvor mye er Neymars lønn?

Neymars lønn er et av de mest kommenterte emnene når de snakker om fotball og kjendiser. Den brasilianske spilleren, som for tiden spiller for Paris Saint-Germain, får en astronomisk lønn som setter ham blant de høyest betalte idrettsutøverne i verden.

Neymars nåværende lønn

I henhold til informasjon som er gitt ut av pressen, er Neymars lønn i Paris Saint-Germain omtrent 36,8 millioner euro per år, noe som tilsvarer omtrent 220 millioner reais. Dette beløpet refererer bare til spillerens faste lønn, for ikke å nevne mulige bonuser og sponsorkontrakter.

Hvordan sammenligner Neymars lønn med andre spillere?

Neymars lønn er virkelig imponerende og setter den i en fremtredende posisjon i fotballverdenen. Imidlertid er det andre spillere som også mottar millionær lønn. Noen eksempler er Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Kylian Mbappé, som også er blant de høyest betalte i verden.

nysgjerrigheter om Neymars lønn

Neymars lønn er så høy at den ofte genererer kontrovers og diskusjoner om ulikhet i fotballlønn. I tillegg er spilleren også kjent for sine sponsorkontrakter, noe som gjør ham til en av de mest innflytelsesrike og rike personlighetene i sporten.

 1. Neymars lønn er større enn BNP for noen land;
 2. Den mottar omtrent 600 tusen reais per dag;
 3. Din månedslønn er høyere enn de fleste tjener i en levetid med arbeid.
 4. år
  lønn
  2017 30 millioner euro 2018 36,8 millioner euro 2019 36,8 millioner euro 2020 36,8 millioner euro

  Lær mer om Neymars lønn

  Kilde: Eksempel.com
Scroll to Top