Hvor mye er hjelpelappen Brasil

Hvor mye er Brasil Aid?

Aid Brasil er et sosialt program fra den brasilianske regjeringen som tar sikte på å hjelpe familier i sosialt sårbare situasjoner. Det ble opprettet for å erstatte det gamle Bolsa Familia -programmet, for å øke omfanget og verdien av fordelen.

Hvordan hjelper Brasil?

Brasil -bistand er beregnet på familier med lav inntekt, som faller inn under kriteriene som er opprettet av regjeringen. Fordelverdien varierer i henhold til familiesammensetning, dvs. antall mennesker som bor i samme bolig.

For å motta Brasil Aid, er det nødvendig å bli registrert i den føderale regjeringens enkeltregister for sosiale programmer (Cadúnico) og oppfylle kravene som er fastsatt av programmet. I tillegg er det nødvendig å holde informasjonen oppdatert i registeret, for å sikre kontinuiteten i fordelen.

Hva er verdiene på Aid Brasil?

Verdiene til Brasil -hjelpemidler varierer i henhold til familiesammensetning. For øyeblikket forutsetter programmet følgende fordeler:

 1. Grunnleggende fordel: Beregnet for familier i ekstrem fattigdom, med inntekt per innbygger på opptil R $ 89,00. Fordelbeløpet er $ 89,00 per måned.
 2. Variabel fordel: Beregnet for familier i fattigdom eller ekstrem fattigdom, med inntekt per innbygger på opptil R $ 178,00. Fordelbeløpet varierer i henhold til antall barn og unge fra 0 til 15 år i familien, og kan nå R $ 375,00 per måned.
 3. Fordel for å overvinne ekstrem fattigdom: beregnet for familier i ekstrem fattigdom, med inntekt per innbygger på opptil R $ 89,00. Fordelbeløpet varierer i henhold til familieinntekt og kan nå R $ 375,00 per måned.
 4. Det er viktig å understreke at disse verdiene kan endre seg over tid, i henhold til den offentlige politikken som er vedtatt av regjeringen.

  Hvordan be om hjelp Brasil?

  For å be om hjelp Brasil, må du være registrert i det eneste registeret for sosiale programmer fra den føderale regjeringen (Cadúnico). Hvis du ennå ikke er registrert, må du se etter referansesenteret for sosialhjelp (CRAS) nærmere boligen din for å registrere deg.

  Etter registrering hos Cadúnico er det nødvendig å vente på analysen av dataene fra regjeringen. Hvis du er valgt til å motta Brasil -hjelp, vil du bli informert om prosedyrene for å motta fordelen.

  Det er viktig å merke seg at Brasil Aid er et program underlagt regler og kriterier som er fastsatt av regjeringen, og at fordelen kan bli suspendert eller kansellert hvis det er uregelmessigheter eller brudd på forpliktelsene fra mottakeren.

  For mer informasjon om Aid Brasil, besøk programmets offisielle nettsted eller kontakt sosialhjelpens organer i byen din.

  referanse