Hvor mye er grêmio -spillet og inter

Hvor mye koster Grêmio -spillet og inter?

I dag skal vi snakke om den klassiske GRE-Nal, en av de største konfrontasjonene med brasiliansk fotball. Grêmio og Internacional fans er ivrige etter å finne ut resultatet av neste lagspill. La oss sjekke ut den siste informasjonen om denne langvarige konfrontasjonen.

Neste spill

Neste kamp mellom Grêmio og Inter er planlagt til neste søndag klokka 16. Det blir holdt på Beira-Rio stadion i Porto Alegre. Denne kampen lover å være spennende, ettersom begge lag er i god fase og kjemper for viktige stillinger i mesterskapet.

ganger informasjon

Grêmio kommer fra en seierssekvens og er trygg på klassikeren. Trener Renato Gaúcho har jobbet hardt for å holde teamet motivert og i god fysisk form. Allerede er Internacional også i en god fase, med en sterk rollebesetning og fast bestemt på å vinne seieren.

sannsynlige lagoppstillinger:

Grêmio: Marcelo Grohe; Leo Moura, Geromel, Kannemann, Cortez; Maicon, Arthur, Ramiro, Luan, Everton; Jael.

International: Danilo Fernandes; Zeca, Rodrigo Moledo, Cuesta, Iago; Rodrigo Dourado, Edenílson, Patrick, D’Alessandro, Nico López; Leandro Damião.

Tidligere resultater

 1. Grêmio 2×1 International – Brazilian Championship
 2. International 0x0 Grêmio – Gaucho Championship
 3. Grêmio 1×0 International – Copa Libertadores
 4. data
  lokal
  Resultat
  01/04/2021 Beira-Rio stadion International 0x0 Grêmio 21/03/2021 grêmio arena Grêmio 2×1 International 12/03/2021 grêmio arena Grêmio 1×0 International

  Forventninger til neste spill

  Det klassiske GRE-Nal genererer alltid mye forventning og rivalisering blant fans. Begge lag har kvalitetsspillere og leter etter seier. Det vil være et spill som spilles, med mange følelser og fantastiske trekk.

  Fans er ivrige etter å se hvem som vil seirende i denne konfrontasjonen. Vil Grêmio opprettholde den vinnende sekvensen, eller vil Internacional kunne snu resultatet av tidligere spill? Bare se på å finne ut av det!

  Klikk her For å sjekke ut mer informasjon om spillet og følge poengsummen i sanntid.

  Kilde: results.com

Scroll to Top