Hvor mange verdensmesterskap korinterne har

Hvor mange verdener har korinterne?

Sport Club Corinthians Paulista, bedre kjent som Korinter, er en av de største fotballklubbene i Brasil. Klubben ble grunnlagt i 1910 og har en historie med suksess og prestasjoner gjennom årene. Blant disse prestasjonene er verdens titler.

Korinters verdens titler

Korinter har to verdens titler i sin historie. Den første ble vunnet i 2000 på FIFA verdensmesterskap, som ble holdt i Brasil. I finalen møtte Korinterne Vasco Da Gama og vant på straffer og slapp verdensmesteren for første gang.

Korinters andre verdenstittel ble vunnet i 2012 i verdensmesterskapet i FIFA Club, som ble holdt i Japan. I finalen møtte Korinter Chelsea fra England og vant 1-0 med Guerreros mål. Med denne seieren vant São Paulo Club sin andre verdenstittel.

Viktighet av verdens titler

Verdens titler regnes som de største prestasjonene til en fotballklubb. De representerer teamgjenkjenning som de beste i verden i et gitt år. I tillegg bringer verdens titler også internasjonal prestisje og synlighet for klubben og dens spillere.

For Corinthians fans er verdenstitler en kilde til stolthet og følelser. De representerer klubbens storhet og tradisjon, foruten å bli husket som historiske øyeblikk i historien til brasiliansk fotball.

nysgjerrighet:

Corinthians er den eneste brasilianske klubben som har vunnet verdenstittelen to ganger. I tillegg har klubben også flere andre viktige titler, som det brasilianske mesterskapet, den brasilianske cupen og Libertadores of America.

 1. Brasiliansk mesterskap: 7 ganger
 2. Brasil Cup: 3 ganger
 3. Libertadores of America: 1 Time
 4. Disse prestasjonene konsoliderer korinterne som en av de største klubbene i brasiliansk og verdensfotball.

  år
  verdenstittel
  2000 FIFA verdensmesterskap 2012 FIFA verdensmesterskap

  I tillegg til verdenstitler, har Korinter også en rekke andre prestasjoner og bemerkelsesverdige øyeblikk i sin historie. Klubben er kjent for sin lidenskapelige mengde, de trofaste fansen og hovedkvarteret, Corinthians Arena, som var vertskap for verdensmesterskap i 2014.

Scroll to Top