Hvor mange tommer er iPhone 7 Plus

Hvor mange tommer er iPhone 7 Plus?

iPhone 7 Plus er en av Apples mest populære modeller, utgitt i september 2016. Den har en stor skjerm, ideell for de som liker å konsumere multimediainnhold og spille spill. Men hvor mange centimeter er iPhone 7 Plus?

iPhone 7 Plus har en 5,5 tommers skjerm. Dette betyr at diagonalen på skjermen måler 5,5 tommer, noe som gir en oppslukende opplevelse når du ser på videoer, surfer på internett og bruker applikasjoner.

I tillegg har iPhone 7 Plus en oppløsning på 1920 x 1080 piksler , noe som sikrer en klar og detaljert bildekvalitet. Teknologien som brukes på skjermen er Retina HD , som tilbyr livlige farger og høy kontrast.

Det er viktig å merke seg at iPhone 7 Plus skjermstørrelse ikke er den eneste faktoren du må vurdere når du velger en smarttelefon. Andre egenskaper, for eksempel ytelse, kamera, lagring og operativsystem, bør også tas i betraktning.

Kort sagt, iPhone 7 Plus har en 5,5 tommers skjerm, ideell for de som søker en oppslukende opplevelse når du bruker smarttelefonen. Hvis du tenker på å kjøpe en iPhone 7 Plus, må du ta hensyn til alle dine egenskaper og ta valget som best oppfyller dine behov.

Scroll to Top