Hvor mange titler på den brasilianske cupkorinterne har

Hvor mange titler av den brasilianske cupkorinterne har?

Introduksjon

Korinter er en av de mest tradisjonelle og seirende klubbene i brasiliansk fotball. Gjennom sin historie har den vunnet flere viktige titler, inkludert Brasil Cup. I denne artikkelen, la oss finne ut hvor mange ganger Korinterne løftet koppen til denne nasjonale konkurransen.

Korinters historie i den brasilianske koppen

Corinthians har allerede deltatt i flere utgaver av The Brazilian Cup, som er en knockout -konkurranse spilt av klubber over hele landet. Siden den første deltakelsen i 1990 har São Paulo Club stått ut og vunnet viktige titler.

Korintertitler i den brasilianske koppen

Til dags dato har Corinthians vunnet Brasil Cup på tre anledninger. Titlene ble vunnet i årene 1995, 2002 og 2009.

  1. 1995: I 1995-utgaven møtte Korinterne Grêmio i finalen og vant 2-1 på den samlede poengsummen, og sikret deres første brasilianske cup-tittel.
  2. 2002: I 2002 hadde Korinterne en strålende kampanje og nådde finalen mot Brasiliense. Med en 2-1-seier i første etappe og en 1-1-uavgjort i returkampen, vant São Paulo Club sin andre tittel på konkurransen.
  3. 2009: Den tredje Korinters prestasjon i den brasilianske koppen kom i 2009. I finalen møtte klubben Internacional og vant 2-0 på det samlede resultattavlen, og sikret en annen tittel på galleriet sitt .
  4. konklusjon

    Korinter er en av de mest seirende klubbene i brasiliansk fotball og har tre brasilianske cupitler i sin historie. Disse prestasjonene demonstrerer styrken og tradisjonen til klubben, som alltid søker å være blant de beste i landet.

    Vi håper denne artikkelen har avklart hvor mange titler av den brasilianske cupkorinterne har. Hvis du er en klubbfan, kan du feire disse prestasjonene og fortsette å støtte teamet ditt!

Scroll to Top