Hvor mange titler på den brasilianske cupen har cruise

Hvor mange titler av den brasilianske cupen har cruise?

Introduksjon

Cruzeiro er en av de mest seirende klubbene i brasiliansk fotball, og et av de viktigste høydepunktene i historien er titlene vunnet i den brasilianske cupen. I denne artikkelen, la oss finne ut hvor mange ganger Cruzeiro løftet koppen til denne viktige konkurransen.

Cruise History in the Brazilian Cup

Cruzeiro er en av de mest tradisjonelle klubbene i Brasil og har en suksesshistorie i den brasilianske cupen. Konkurransen ble opprettet i 1989, og siden har Minas Gerais Club vært en av hovedpersonene.

Cruisetitler i den brasilianske koppen

Cruzeiro har vunnet Brasil Cup av 6 ganger . Disse prestasjonene fant sted i 1993, 1996, 2000, 2003, 2017 og 2018.

Minneverdige prestasjoner

Noen av Cruzeiros prestasjoner i den brasilianske koppen ble preget av minneverdige øyeblikk. I 1993 slo for eksempel klubben Grêmio i finalen og vant tittelen for første gang i sin historie. Allerede i 2003 spilte Cruzeiro hovedrollen i en spennende finale mot Flamengo, og vant på straffer og sikret firetidsmesterskapet.

konklusjon

Cruzeiro er en av de største vinnerne av Brazilian Cup, med 6 titler vunnet. Klubbens historie i konkurransen er full av spennende øyeblikk og minneverdige prestasjoner. Cruzeiro fortsetter på jakt etter flere titler og opprettholder sin vellykkede tradisjon i den brasilianske koppen.

Kilde: https://www.cbf.com.br/futebol-brasileiro/competicoes/copa-brasil-masculino/historico

Scroll to Top