Hvor mange slipper korinterne har

Hvor mange frigjørere har Korinterne?

Korinter er en av de mest tradisjonelle klubbene i brasiliansk fotball og har et stort lidenskapelig publikum. Blant de mest ønskede prestasjonene fra fansen er Libertadores Copa of America, ansett som den viktigste konkurransen på det søramerikanske kontinentet.

Korinterhistorie i Libertadores

Korinterne vant Copa Libertadores de America ved en enkelt anledning i 2012. Den seirende kampanjen var preget av gode spill og spennende øyeblikk for Alvinegra -fansen.

Den seirende kampanjen

I 2012 -utgaven møtte Korinterne tunge motstandere og overgikk store utfordringer til de nådde finalen. Laget ledet av trener Tite hadde spillere som Cássio, Paulinho, Emerson Sheik og Guerrero, som var grunnleggende for erobringen.

 1. Gruppefase
 2. Åttende slutt
 3. Onsdager
 4. Semifinale
 5. Final
 6. I finalen møtte Korinterne Boca -juniorer fra Argentina i en spennende tvist. Etter en 1-1-uavgjort i første etappe på La Bombonera Stadium i Buenos Aires, vant Corinthians 2-0 i returkampen på Pacaembu Stadium i Sao Paulo, og sikret den enestående tittelen Libertadores. P>

  Betydningen av erobring

  erobringen av Copa Libertadores de America var en milepæl i korintens historie. I tillegg til å være klubbens første tittel i konkurransen, sikret Korinterne seg en plass på FIFA Club World Cup, hvor han også vant tittelen, og beseiret Chelsea i finalen.

  Andre Korinters deltakelse i Libertadores

  I tillegg til erobringen i 2012, har Korinter allerede deltatt i andre utgaver av Copa Libertadores de America. Klubben hadde gode kampanjer ved noen anledninger, og nådde kvartfinalen i 1991, 2000 og 2013.

  Selv om de ikke har vunnet flere titler, går Korinter alltid inn i konkurransen med målet om å søke det to -tidsmesterskapet og lage historie igjen.

  Kort sagt, Corinthians har en Libertadores de America i sin historie, vant i 2012. Korintiske fans holder denne prestasjonen med stor omhu og venter på ny ære i konkurransen.

Scroll to Top