Hvor mange senatorer PT valgte

Hvor mange senatorer valgte PT?

The Workers Party (PT) er en av de viktigste politiske undertekstene i Brasil. Partiet ble grunnlagt i 1980 og har en stor representasjon i National Congress, både i Representantenes hus og det føderale senatet.

Senatvalg

I senatvalget velger hver brasiliansk stat to senatorer. Mandatet er åtte år, og fornyelse skjer hvert fjerde år, og veksler mellom valget av en og to senatorer per stat.

Antall senatorer valgt av PT kan variere med hvert valg, da det avhenger av resultatene til partiet ved stemmeseddelen og distribusjonen av stemmene i hver stat.

Valgresultater

For å få oppdatert informasjon om antall PT -valgte senatorer, må du konsultere resultatene fra det siste valget. Dataene finner du på de offisielle nettstedene til Superior Electoral Court (TSE) og det føderale senatet.

 1. Besøk TSE -nettstedet: https://www.tse.jus.br/
 2. Se etter delen av valgresultater
 3. Velg året for ønsket valg
 4. Velg “Senatorer” eller “Senatvalg”
 5. Se resultatene etter stat og part
 6. Det er viktig å merke seg at resultatene kan variere i henhold til tilgangsdatoen og oppdateringen av informasjon fra de kompetente byråene.

  tilstand
  antall senatorer valgt av Pt
  Sao Paulo 2 Minas Gerais 1 Rio de Janeiro 1 Bahia 2 Rio Grande do Sul 1 paraná 1 ceará 1 Pernambuco 1 Amazonas 1

  Dette er bare fiktive eksempler for å illustrere hvordan resultatene kan presenteres.

  Det er viktig å huske at resultatene kan variere med hvert valg, og at det er nødvendig å konsultere pålitelige kilder for å få oppdatert informasjon.

  Jeg håper denne artikkelen har avklart tvil om hvor mange senatorer PT valgte. Hvis du har flere spørsmål, ikke nøl med å gjøre et nytt søk eller ta kontakt med andre pålitelige kilder.

Scroll to Top