Hvor mange runde mangler for å fullføre serie B -mesterskapet

Hvor mange runder mangler for å avslutte serie B -mesterskapet?

Serie B i det brasilianske mesterskapet er en voldsom konkurranse som involverer lag fra hele landet på jakt etter tilgang til den nasjonale fotballeliten. Med spennende spill og voldsomme tvister er fansen alltid ivrige etter å vite hvor mange runder som mangler for slutten av mesterskapet.

serie B -kalender

Mesterskapet består av 38 runder, der hvert lag står overfor de andre 19 motstanderne i tur / returkamper. Bordet er utgitt i begynnelsen av sesongen og kampene er distribuert i løpet av månedene, med intervaller for FIFA -datoer og andre konkurranser.

Nåværende klassifisering

For å vite hvor mange runder som mangler for slutten av mesterskapet, er det viktig å følge den nåværende klassifiseringen. Lagene som er i de første stillingene er mer sannsynlig å få tilgang til Serie A, mens de i de siste stillingene sliter med å unngå nedrykk.

posisjon
tid
poeng
1. tid a 60 2. tid b 58 3. tid c 55 4th tid d 52 … … …

Dette er bare en fiktiv klassifisering for å illustrere eksemplet.

Neste runder

For å vite hvor mange runder som mangler for slutten av mesterskapet, må du sjekke kalenderen for de neste kampene. Datoene og tidspunktene blir utgitt av Brazilian Football Confederation (CBF) og de deltakende klubbene.

 1. Runde 35 – Tid A X Time B
 2. Runde 36 – Tid C x Tid D
 3. Runde 37 – Tid og x tid F
 4. Runde 38 – Tid G X Tid H
 5. Dette er bare noen av de neste kampene, og rekkefølgen på konfrontasjoner kan variere i henhold til den offisielle tabellen.

  Forventning for slutten av mesterskapet

  Med hver gående runde øker forventningen til slutten av mesterskapet. Lagene som er i kampen for tilgang eller nedrykk søker å legge til poeng og sikre deres mål.

  fans er også ivrige etter å vite hvem som vil være mesterskapsscorer, hvilket lag som vil ha det beste forsvaret og hvilke spillere som vil skille seg ut de siste rundene.

  konklusjon

  Serie B i det brasilianske mesterskapet er en spennende konkurranse som tiltrekker oppmerksomhet fra millioner av fans over hele landet. Når hver gang går, øker forventningen til slutten av mesterskapet, og lagene sliter med å oppnå sine mål.

  Hvis du følger B -serien, må du følge med på neste runder og den nåværende klassifiseringen for å finne ut hvor mange runder som mangler for slutten av mesterskapet og hvilke lag som er nærmest tilgang eller nedrykk.

  Post navigation

Scroll to Top