Hvor mange mål huden har i sin karriere

Hvor mange mål har Pelé i karrieren?

Kongen av fotball, Edson Arantes Do Nascimento, bedre kjent som Pelé, regnes som en av de største spillerne gjennom tidene. Karrieren hans var full av prestasjoner og poster, og en av de mest imponerende er antallet mål som er scoret gjennom hele banen hans.

I følge offisielle data har Pelé scoret totalt 1281 mål i sin profesjonelle karriere. Dette merket er anerkjent av FIFA og regnes som verdensrekord.

Det er viktig å merke seg at dette nummeret inkluderer mål som er scoret i offisielle og vennlige kamper, både av klubber og det brasilianske laget. Pelé handlet for lag som Santos og New York Cosmos, i tillegg til å være en nøkkelaktør i prestasjonene i verdensmesterskapet 1958, 1962 og 1970.

I tillegg til målene, har Pelé også samlet flere titler gjennom hele karrieren, inkludert statlige, nasjonale og internasjonale mesterskap. Hans evne, hastighet og nøyaktighet i finishene gjorde ham til en unik og uforglemmelig spiller.

legat og anerkjennelse

Det imponerende antallet Pelés mål er bare en del av arven. Spilleren er også anerkjent for sitt bidrag til utviklingen av fotball, hans eksemplariske holdning på og utenfor banen, og hans innflytelse som sportsambassadør.

Pelé blir ofte sitert som en referanse av spillere og fotballtrenere, og hans image er assosiert med dyktighet og talent. Han har mottatt en rekke utmerkelser gjennom årene, inkludert individuelle priser og inkludering i lister over de beste spillerne i historien.

nysgjerrigheter om Pelé

  1. Pelé scoret sitt første mål som profesjonell på 16, i en kamp for Santos.
  2. Han er den eneste spilleren som vant tre verdensmesterskap.
  3. Pelé ble valgt til århundrets idrettsutøver av den internasjonale olympiske komité.
  4. Han er den største scoreren i Santos historie, med over 1000 mål scoret.
  5. Pelé avsluttet sin karriere i 1977, og spilte for New York Cosmos.
  6. Kort sagt, Pelé har scoret totalt 1281 mål i karrieren, og etablert en verdensrekord. Ditt bidrag til fotball og arven din som spiller er ubestridelig, og navnet ditt vil alltid bli husket som en av de største i sportenes historie.

Scroll to Top