Hvor mange mål har Pelé i karrieren

Hvor mange mål har Pelé i karrieren?

Kongen av fotball, Edson Arantes Do Nascimento, bedre kjent som Pelé, regnes som en av de største spillerne gjennom tidene. Karrieren hans var full av prestasjoner og poster, og en av de mest imponerende er antallet mål som er scoret gjennom hele banen hans.

I følge Guinness World Records har Pelé scoret totalt 1 283 mål i sin profesjonelle karriere. Dette merket inkluderer offisielle og vennlige spill, både av Santos Futebol Clube og det brasilianske landslaget.

Det er viktig å merke seg at dette tallet kan variere avhengig av kilden som er konsultert, da det er uenighet om noen spill og konkurranser som anses som offisielle. Imidlertid er den offisielt anerkjente posten 1 283 mål.

poster og prestasjoner av Pelé

Pelé skilte seg ikke bare ut for det imponerende antallet mål, men også for deres prestasjoner og poster. Han var verdensmester med det brasilianske laget ved tre anledninger (1958, 1962 og 1970) og vant mange titler for Santos, inkludert to Libertating Cups of America og to interklubbverdener.

I tillegg ble Pelé valgt til den beste spilleren i verden av FIFA i tre utgaver av The Golden Ball (1958, 1962 og 1970) og mottok flere priser og utmerkelser gjennom hele karrieren.

Pelé Legacy

Pelé er ikke bare et ikon for fotball, men også et eksempel på overvinne og dedikasjon. Din dyktighet, teknikk og spillvisjon revolusjonerte idretter, og påvirket generasjoner av spillere.

I tillegg har Pelé alltid vært en forsvarer av fair play og sportsutøvelse, og er et eksempel på oppførsel på og utenfor banen. Hans ydmyke og karismatiske holdning har vunnet hjertet av millioner av fans over hele verden.

For øyeblikket regnes Pelé som en levende legende om fotball, og navnet hans vil alltid bli husket som en av de største spillerne gjennom tidene.

Pelés målrekord er 1 283 mål i sin profesjonelle karriere.

 • Hvor mange mål Pelé scoret i verdensmesterskap?

  Hvor mange mål Pelé scoret for Santos?

  Hvor mange mål Pelé scoret for det brasilianske landslaget?

  Pelé relaterte steder:

  1. Pelé Museum – Santos
  2. Vila Belmiro Stadium – Santos
  3. Maracanã Stadium – Rio de Janeiro
  4. pelé

   Fødselsdato: 23. oktober 1940

   fødested: tre hjerter, Minas Gerais, Brasil

   Høyde: 1,73 m

   posisjon: angriper

   Ofte stilte spørsmål om Pelé:

   1. Hvor mange mål Pelé scoret i verdensmesterskap?
   2. Hvor mange mål Pelé scoret for Santos?
   3. Hvor mange mål Pelé scoret for det brasilianske laget?
   4. Siste nyheter om Pelé:

    Pelé -bilder:

    • pelé
    • pelé
    • pelé