Hvor mange mål Brasil gjorde

Hvor mange mål hadde Brasil?

Brasil er kjent over hele verden for sin lidenskap for fotball. Det brasilianske laget har allerede vunnet fem verdensmesterskapstitler, og er det mest seirende laget i turneringens historie. Men vet du hvor mange mål Brasil har scoret gjennom hele karrieren i koppene?

mål scoret i verdensmesterskap

Fra den første deltakelsen i 1930 har Brasil totalt 229 mål i verdensmesterskap. Dette imponerende tallet setter det brasilianske laget da laget med flere mål scoret i turneringens historie.

Hovedcorere

Noen brasilianske spillere har stått ut gjennom årene som toppscorere i verden. Blant dem kan vi nevne:

 1. Pelé: 12 mål
 2. Ronaldo: 15 mål
 3. Ademir de Menezes: 9 mål
 4. Jairzinho: 9 mål
 5. Zico: 8 mål
 6. Disse spillerne forlot sine merkinger på historien til brasiliansk fotball og bidro til suksessen til landslaget i flere utgaver av verdensmesterskapet.

  nysgjerrigheter om målene til Brasil

  I tillegg til det betydelige antallet, ga Brasils mål også slående og nysgjerrige øyeblikk over hele verdensmesterskapet. Noen eksempler er:

  • Leonidas da Silvas mål, kjent som “Diamond Black” på verdensmesterskapet i 1938, der han scoret fire mål i en enkelt kamp.
  • Carlos Alberto Torres mål i verdensmesterskapet i 1970, ansett som en av de vakreste i koppens historie.
  • Ronaldos mål i verdensmesterskapet i 2002, som sikret fem -tidsmesterskapet for Brasil.

  Dette er bare noen få eksempler, men Brasils mål over hele verdensmesterskapet er fulle av spennende historier og uforglemmelige øyeblikk for brasilianske fans.

  konklusjon

  Med totalt 229 mål i verdensmesterskap, skiller Brasil seg ut som det mest scorende laget i turneringens historie. Målene som ble scoret av det brasilianske laget ga historiske øyeblikk og bidro til byggingen av den rike historien til brasiliansk fotball.

  Hvis du er fotballfan, er du absolutt stolt av målene som ble scoret av Brasil over hele verdensmesterskapet. Og la flere mål og prestasjoner komme for det brasilianske laget!

Scroll to Top