Hvor mange Libertadores korinter

Hvor mange Libertadores Korinter har vunnet?

Korinter er en av de mest populære og seirende klubbene i Brasil, og en av de mest ønskede konkurransene av fans er Libertadores Copa of America. Men hvor mange ganger har korintere vunnet denne ettertraktede tittelen?

Korinterhistorie i Libertadores

Korinterne spilte først i Copa Libertadores for første gang i 1977, men det var først i 2012 at klubben vant sin første tittel. I den utgaven laget teamet ledet av Tite en historisk kampanje og vant Boca Juniors i Grand Final.

Korinterprestasjoner i Libertadores

 1. 2012 – Korinter 1×1 Boca Juniors
 2. I tillegg til erobringen i 2012, nådde Korinter også Libertadores-finalen i 1977 og 1999, men endte opp med å bli løper ved begge anledninger.

  Andre prestasjoner av Korinter

  Corinthians er en klubb med en historie full av titler. I tillegg til Copa Libertadores, har klubben allerede vunnet det brasilianske mesterskapet, Brazilian Cup, FIFA Club World Cup og flere andre statlige mesterskap.

  nysgjerrigheter om korinter

  Korinter er kjent for sine lidenskapelige fans, som regnes som en av de største i verden. I tillegg har klubben en historisk rivalisering med Palmeiras, kjent som “Paulista Derby”.

  Corinthians Stadium, kjent som Arena Corinthians eller Itaquerão, ble bygget spesielt for verdensmesterskapet i 2014 og ble en av hovedtrinnene i brasiliansk fotball.

  For øyeblikket bestrider Corinthians det brasilianske mesterskapet og søker nye prestasjoner for deres seirende historie.

  Vi håper du likte å vite litt mer om Korinters prestasjoner på Copa Libertadores. Legg igjen kommentaren din nedenfor og del med dine korintiske venner!

Scroll to Top