Hvor mange kopper Brasil har allerede vunnet

Hvor mange verdensmesterskap har allerede vunnet?

Brasil er kjent over hele verden som et tradisjon av tradisjon i fotball. Gjennom årene har det brasilianske laget vunnet flere viktige titler, inkludert verdensmesterskapet. Men hvor mange kopper Brasil har vunnet?

brasiliansk landslagshistorie på verdensmesterskapet

Det brasilianske fotballaget har deltatt i alle utgaver av verdensmesterskapet siden oppstarten i 1930. Gjennom årene har Brasil blitt et av de mest suksessrike lagene i konkurransen, og vunnet totalt fem titler.

VM Vunnet av Brasil

  1. 1958: Det første verdensmesterskapet vunnet av Brasil var i 1958 i Sverige. Med et lag ledet av Pelé, vant det brasilianske laget finalen mot Sverige 5-2.
  2. 1962: Den andre prestasjonen kom i 1962 i Chile. Selv uten Pelé, som ble skadet under turneringen, vant Brasil finalen mot Tsjekkoslovakia 3-1.
  3. 1970: I 1970 i Mexico vant Brasil det tre -tiders verdensmesterskapet. Med et lag fullt av stjerner som Pelé, Jairzinho og Tostão, vant det brasilianske laget finalen mot Italia 4-1.
  4. 1994: Den fjerde prestasjonen kom i 1994 i USA. Kommandert av Romário og Bebeto vant det brasilianske laget finalen mot Italia på straffer, etter en 0-0-uavgjort i vanlig tid.
  5. 2002: Den siste oppnåelsen av Brasil så langt var i 2002, i Sør -Korea og Japan. Med et lag ledet av Ronaldo, Rivaldo og Ronaldinho Gaúcho, vant det brasilianske laget finalen mot Tyskland 2 -0.
  6. I tillegg til disse fem prestasjonene, var Brasil også løper opp ved to anledninger: i 1950, da det var vertskap Fransk.

    Kort sagt, Brasil har allerede fått totalt fem verdensmesterskap, og er det mest seirende laget i konkurransenes historie.
Scroll to Top