Hvor mange faser har kuben

Hvor mange faser gjør kuben?

The Magical Cube, også kjent som Rubiks Cube, er et tredimensjonalt puslespill som utfordrer sinnet og manuell fingerferdighet. Han ble oppfunnet av den ungarske arkitekten Ernő Rubik i 1974 og har siden vært et av de mest populære lekene i verden.

Fasene til Magic Cube

The Magic Cube har flere faser som må løses for å fullføre utfordringen. Hver fase innebærer å løse et bestemt sett med kubedeler. La oss vite hovedfasene:

1. Kryss

Den første fasen av Magic Cube er korsets oppløsning. På dette stadiet er målet å sette opp et kors av en farge på et av kubenes ansikter. Dette kan gjøres å flytte de riktige brikkene til riktige posisjoner.

2. Første lag

Etter oppløsningen av korset er neste trinn å fullføre det første laget av kuben. På dette stadiet er målet å fylle alle ansiktet der korset ble satt opp, og dannet et komplett lag.

3. Andre lag

Etter å ha fullført det første laget, er det på tide å løse det andre laget av kuben. På dette stadiet er målet å plassere delene i det andre laget riktig, slik at de er på linje med brikkene i det første laget.

4. Gult kors

Den neste fasen er den gule kryssoppløsningen på motsatt side av det første korset. På dette stadiet er målet å sette opp et gult kors på motsatt ansikt til det første korset, og flytte de riktige brikkene til de riktige posisjonene.

5. Gul Quine

Etter oppløsning av det gule korset er det på tide å løse de gule hjørnene. På dette stadiet er målet å plassere de fire gule hjørnene på riktig måte, slik at de er på linje med brikkene i det første laget.

6. Oll (orientering av det siste laget)

Den neste fasen er OLL, som betyr veiledning fra det siste laget. På dette stadiet er målet å veilede alle deler av det siste laget riktig, slik at de er i riktig posisjon.

7. PLL (permutasjon av det siste laget)

Endelig har vi PLL -fasen, som betyr permutasjon av det siste laget. På dette stadiet er målet å utveksle alle deler av det siste laget riktig, slik at de er i riktig posisjon og kuben er fullstendig løst.

konklusjon

The Magic Cube har syv faser som må løses for å fullføre utfordringen. Hver fase innebærer å løse et spesifikt sett med kubedeler. Med praksis og dedikasjon er det mulig å mestre alle faser og bli en mester i Magic Cube.

Scroll to Top